Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

«Μέταλλο»

Η αλήθεια είναι πως η φετινή Εθνική και με την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν σου γεμίζει το μάτι. Παρ’ όλα αυτά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει… ΜΕΤΑΛΛΟ! Χωρίς αμφιβολία πλέον στους “8” όλοι… τη φοβούνται.

«Γκολ»

Μέτρια ήταν η εικόνα της ΑΣΑ στο γειτονικό φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα. Μάλιστα, δέχτηκε πάρα πολλές επιθέσεις και αν δεν είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Γκέκα, το σκορ θα έπαιρνε… άλλες διαστάσεις. Συν τοις άλλοις παρουσιάζει πρόβλημα στο ΓΚΟΛ, καθώς αν εξαιρέσουμε αυτό του Κολτσίδα μέσα στη Μητρόπολη, δεν πέτυχε άλλο σε 6 (!) φιλικά.

«Ηγέτη»

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη σεζόν ο Απόλλων Μακρυχωρίου, νικώντας με το ευρύ 0-6 την ΑΠΟΚ. Ακόμη καλύτερο ήταν το επίσημο ντεμπούτο του νεαρού Τάσου Κατσιγιάννη, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Άλλωστε οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” τον προορίζουν ως το νέο ΗΓΕΤΗ της επιθετικής τους γραμμής…

«Επέστρεψε»

Δεν άντεξε και πολύ μακριά από την ΑΕ Λεονταρίου, ο νεαρός μέσος, Μιχάλης Διπλάρης. Έτσι, μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας με την ΑΣΑ, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα κάνει αυτή τη στιγμή το βήμα παραπάνω, καθώς ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην ομάδα… της καρδιάς του. Μάλιστα, έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο ΕΠΣΚ με γκολ μέσα στο Βιολογικό, πανηγυρίζοντας παράλληλα και τη πρόκριση.

«Βάρος»

Στο πρώτο φιλικό τεστ μπροστά στο κοινό του ο ΑΣΚ έδειξε κόντρα στον Έσπερο Λαμίας, ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος. Σίγουρα και αυτός ο θεσμός αποτελεί πρόκληση για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι ωστόσο ρίχνουν το ΒΑΡΟΣ κυρίως στο πρωτάθλημα και μέχρι τότε θα είναι χωρίς αμφιβολία πανέτοιμοι.

«Χασομέρια»

Παραλίγο να πάθει… κάζο ο ΑΟ Μυρίνης, καθώς τα βρήκε σκούρα στη β’ φάση Κυπέλλου ΕΠΣΚ κόντρα στη Μαυραϊκή. Οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να πετύχουν το γκολ – νίκης – πρόκρισης στα ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ και συγκεκριμένα στο 92’! Όπως και να’ χει πάντως η ουσία είναι ότι η ομάδα του Τσίλια μπήκε με το δεξί στα επίσημα.

«Πολυτέλεια»

Και κει που κανείς δε το περίμενε, ο Άρης Καρδίτσας πυροδότησε… βόμβα. Απέκτησε τον πολύπειρο επιθετικό, Μάκη Κυριακόπουλο. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για την Α1 ΕΠΣΚ. Βέβαια, θα πάρει λίγος χρόνος μέχρι να γίνει 100% έτοιμος λόγω του σοβαρού περσινού τραυματισμού. Πάντως, η προσθήκη αυτή αλλάζει επίπεδο τους “κιτρινόμαυρους”.

«Βαρόμετρο»

Δεύτερο διπλό – πρόκρισης για τη Δόξα Μητρόπολης, αυτή τη φορά πιο εύκολο μέσα στις Καμινάδες. Οι “κιτρινόμαυροι” και σε αυτό το ματς είχαν σε πολύ καλή μέρα στον Βαγγέλη Τσιρογιάννη (2 γκολ). Άλλωστε φέτος ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί το ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Πέτρου Ζευγαρά.

«Γκέλα»

Για ακόμη μια σεζόν ο Ολυμπιακός κάνει νωρίς ΓΚΕΛΑ! Πέρσι ήταν στη Λάρισα, φέτος στην Ξάνθη. Βέβαια, δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορούν οι υπόλοιποι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Πάντως καλό θα ήταν να δούμε λίγη αντίσταση και όχι πρωταθλητή από τον Νοέμβρη…

«Σέντρα»

Ακόμη πιο πίσω θα πάει η ΣΕΝΤΡΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι, αν δεν αλλάξει πάλι κάτι -πολύ πιθανό με αυτά που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο- ο ΑΟΣ θα κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου. Ξεκινώντας τέλη Ιούλη οι “κυανόλευκοι” σε λίγο θα… καούν στα φιλικά. Αλλά δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με το θηρίο…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024