Σταυρό-λεξο

 

katevas 2024 1139X350

 

Σταυρό-λεξο!

«Κριτική»

Ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν εξαπέλυσε τρομερή ΚΡΙΤΙΚΗ στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον κατήφορο της Μίλαν, τονίζοντας μάλιστα πως δεν βλέπει να υπάρχει ούτε ένα θετικό σημάδι στους φετινούς "ροσονέρι". Παράλληλα ο Κροάτης που μόνο τυχαίος δεν είναι ζήτησε την αξιοποίηση του θρυλικού Πάολο Μαλντίνι. Μιλάμε για ένα αυτονόητο πράγμα που μόνο αυτοί οι άσχετοι δεν έχουν κάνει ακόμα πράξη…

«Προπονήσεις»

Μετά από αρκετές ημέρες ξεκούρασης οι ομάδες της Β’ ΕΠΣΚ όπως επίσης και ο ΑΟ Σελλάνων που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των περιφερειακών μπαράζ, επέστρεψαν σήμερα στις ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. Άλλωστε είναι τα μόνα πρωταθλήματα που έχουν απομείνει και μας απασχολούν σε τοπικό πάντα επίπεδο…

«Ματσάρα»

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 7 χρόνια (2/5/2009) ΑΕΚ και Ολυμπιακός πήραν μέρος στον ωραιότερο τελικό στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάθος, ένταση, αποβολές, απίστευτες ανατροπές και μεγάλους πρωταγωνιστές, τα είχε όλα αυτό το σπουδαίο ραντεβού. Στη ΜΑΤΣΑΡΑ αυτή που δεν θέλαμε να τελειώσει ποτέ… μπήκαν 8 γκολ (3-3 κ.δ και 4-4 παρ.) ενώ χτυπήθηκαν 34 πέναλτι(!) για να αναδειχτούν τελικά κυπελλούχοι οι ερυθρόλευκοι.

«Ανάσες»

Αρκετές είναι οι ΑΝΑΣΕΣ που πήραν οι κιτρινόμαυροι, μετά τις εορτές. Συν τις άλλοις ακολουθεί και το ρεπό αφού είναι προγραμματισμένο το ματς στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, όπου η Αναγέννηση θα πάρει εύκολα το τρίποντο. Σε μια σεζόν άκρως επιτυχημένη με μοναδικό στόχο πλέον το καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία…

«Υπόδειγμα»

Ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγωνιστική δράση στο τέλος της φετινής σεζόν. Ένας παίκτης ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ. Εξαιρετικός χαρακτήρας και στρατιώτης σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε. Άλλωστε το έδειξε στη θητεία του με τους ερυθρόλευκα…

«Αισιόδοξος»

"Είναι δύσκολη η διαδικασία ωστόσο θα παλέψουμε για το καλύτερο", ανέφερε σε συνέντευξή του στον Σταύρο Καραγιώργο, ο Τάσος Δανιήλ. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος του ΑΟ Σελλάνων δήλωσε ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική ποντάροντας αρκετά στο γεγονός πως φέτος ανεβαίνουν δύο ομάδες.

«Ενδιαφέρον»

Με μεγάλο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ αναμένεται ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ένας αγώνας όμως διαφορετικός από τους υπόλοιπος μιας και θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας τη στιγμή που η αντίστοιχη διοργάνωση στην Αγγλία συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω από 85.000 φιλάθλων στο θρυλικό Γουέμπλεϊ. Χωρίς φυσικά να ανοίξει… μύτη!

«Ικανότατος»

Δεν είναι τυχαίο τελικά το έργο του Μπαρτζώκα. Ο άνθρωπος απέδειξε πως είναι ένας ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ προπονητής και πιστεύω πως ήδη ανήκει στο κλαμπ των κορυφαίων της Ευρώπης. Έφτασε την άσημη Κούμπαν στο Final Four. Δεν είναι και λίγο πράγμα. Θυμίζω πως και με τον Ολυμπιακό κατάκτησε Ευρωλίγκα έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ από τους τέσσερις του Λονδίνου!

«Βραβεία»

Η Λέστερ έκανε... νταμπλ στα ΒΡΑΒΕΙΑ, αφού μετά την ανάδειξη του Μαχρέζ ως κορυφαίου παίκτη στην Premier League από τους συναδέλφους του, ήρθε και η σειρά του Βάρντι από τους δημοσιογράφους. Αναμενόμενο λίγο πολύ αφού οι "Αλεπούδες" φέτος πέτυχαν… το θαύμα!

«Τελικός»

Έχασε τον τίτλο και την άνοδο στο τελευταίο ματς στην Άμπελο παίζοντας μάλιστα για δύο αποτελέσματα. Ο λόγος για την Παλαμαϊκή που στα δύο πρώτα ματς των play off του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ, μετρά ισάριθμες ήττες, δείχνοντας εμφανή σημάδια ψυχολογικής κατάρρευσης. Πάντως την Πέμπτη το ματς είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και αν το κερδίσει τότε μπορεί ακόμη να ελπίζει στο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1!

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football