Στο Τσακ-Μπαμ

 

katevas 2024 1139X350

 

Στο Τσάκ-Μπάμ

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

1. Κρίσιμη αγωνιστική αυτό το Σαβ/κο στη Superleague. Ντέρμπυ ''δικεφάλων'' στην Τούμπα, δύσκολη έξοδος στο Περιστέρι για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και όλα αυτά μία εβδομάδα πριν το ντέρμπυ των αιωνίων στο Φάληρο.

2. Ένας Ολυμπιακός που παρά την αργοπορημένη στελέχωση του ρόστερ και την τραγική αμυντική του γραμμή, διατηρείται εύκολα μέχρι τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

3. Και απο εκέι και πέρα, ένας Παναθηναϊκός με φανερό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, ένας ΠΑΟΚ που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με εξωαγωνιστικά θέματα και μια ΑΕΚ που είναι ανέτοιμη για πρωταθλητισμό. Αυτή είναι η εικόνα της Superleague μέχρι τώρα.

4. Έχουμε και την έναρξη της Football League αυτή την εβδομάδα, με την ΑΣΑ να υποδέχεται το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τον Άρη Θεσ/νίκης. Δύσκολη πρεμιέρα για την ΑΣΑ, όμως από το ΔΑΚ πρέπει να φτύσεις αίμα για να περάσεις.

5. Ασφαλώς και δεν περιμένει κανείς από τις ομάδες να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μετά από τέτοια πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα. Θα ήταν παράλογο άλλωστε αυτό.

6. Και προφανώς δε λαμβάνω υπόψιν το ματς του κυπέλλου με τη Λαμία. Άλλωστε και οι δύο προπονητές αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο παιχνίδι περισσότερο ως φλικό προετοιμασίας και ως ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα.

7. Συναρπαστική μέχρι τώρα η φετινή Euroleague και έτσι αναμένεται και η συνέχεια, καθώς σε αυτό το μικρό πρωτάθλημα των 30 αγωνιστικών περιμένουμε πολλές συγκινήσεις!

8. Εκπληκτικός μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, παίζοντας ωραίο μπάσκετ, αλλάζοντας στυλ παιχνιδιού σε σχέση με πέρυσι και κάνοντας στοχευμένες κινήσεις ουσίας το καλοκαίρι.

9. Ο Παναθηναϊκός μετά τη φυγή του Πεδουλάκη και την έλευση του Πασκουάλ δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του.

10. Αυτά από εμένα, ελπίζω να τα λέμε πιο σύντομα από αυτή τη γωνιά, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων φέτος δεν έχω αρκετό διαθέσιμο χρόνο. Όμως κάπως θα βρεθεί η άκρη! 

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024