Στο Τσακ-Μπαμ

 

katevas 2024 1139X350

 

Στο Τσάκ-Μπάμ

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

1. Ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι της σεζόν, είναι το κυριακάτικο (30/4) για την ΑΣΑ κόντρα στην Καλλιθέα, μιας και με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους…

2. Στο ΣΕΦ έφερε τη σειρά ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο μάλλον αναμενόμενο ήταν, αφού δεν θα μπορούσε με τίποτα να ηττηθεί τρεις σερί φορές από τους Τούρκους, γιατί πολύ απλά… είναι καλύτερη ομάδα.

3. Αν κοίταζε κανείς τα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα νοσταλγούσε έναν τελικό… “αιωνίων”, τελικά όμως έκατσε εκείνος μεταξύ… “Δικεφάλων” και πιστεύω πως θα είναι πιο ενδιαφέρον!

4. Απαράδεκτη θεωρώ την απόφαση του Γιαννακόπουλου να στείλει την αποστολή του Παναθηναϊκού με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, επειδή αποκλείστηκε η ομάδα, αλλά μάλλον κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει πως ο Παναθηναϊκός μετρά 6 Ευρωπαϊκά και τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν την ιστορία του.

5. Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται την Κυριακή (30/4) στη Μητρόπολη με τους Δόξα και Ατρόμητο να παίζουν… τα ρέστα τους στην απέλπιδα προσπάθειά τους να προσπεράσουν τον ΑΟ Σελλάνων που παραμένει εδώ και μήνες στην κορυφή.

6. Μπροστά τα πλάνο ενίσχυσης από τώρα βάζουν σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό, βέβαια αφού πρώτα κλείσει το θέμα του προπονητή με τον Γκάρντ να βρίσκεται ψηλά στη Λίστα.

7. Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" μετά από 118 χρόνια και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο "Γουέμπλεϊ", όσο θα κατασκευάζεται η νέα έδρα της, σε αντίθεση με τη Αγγλία, στην Ελλάδα φτιάχνεται ένα γήπεδο στην 20ετία!

8. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεγάλο Νησί, ο Βαγγέλλης Μαρινάκης, φέρεται να συμφώνησε με τον Φαουάζ Αλ Χασάουι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ και το ερώτημ απου γεννάται είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό;

9. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία εξέφρασε αντιρρήσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, συνεπώς μία εβδομάδα πριν το ματς, τα πάντα παραμένουν ρευστά!

10. Αποφασισμένος να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ μέσω των play off, δείχνει ο Προδρομιακός, με τους διοικούντες να επιθυμούν διακαώς την επάνοδο της ομάδας τους στο προσκήνιο του τοπικού ποδοσφαίρου…

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024