ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Πάλεψε σκληρά στην πρεμιέρα ο γυναικείος ΣΠΑΚ!

Ένα καταπληκτικό ματς υψηλού επιπέδου ζήσανε όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) στο Κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών με αντιπάλους τον ΣΠΑΚ και τον Φιλαθλητικό Λάρισας.

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Φιλαθλητικό Λάρισας μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου!

Τελικό αποτέλεσμα στα σετ 1-3 (28-30, 21-25, 26-24, 19-25) και νίκη για την ομάδα της Λάρισας.

Ο ΣΠΑΚ δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει κάποιους πόντους από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη στις κρίσιμες φάσεις θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Το transition και το πολύ καλό ποιοτικό μοίρασμα του παιχνιδιού από την πασαδόρο Ευγενία Παπαγιώργου ήταν από τα στοιχεία που κρατήσανε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης οπότε η ομάδα χρειάστηκε βοήθεια από το πάγκο τα κορίτσια που μπήκανε δώσανε το καλύτερό τους εαυτό κάτι το οποίο το αναγνωρίσαμε και οι προπονητές της!

Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δε θα αργήσουν να έρθουν και οι πρώτοι πόντοι για την ομάδα του Σπακ.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του ΣΠΑΚ μόιρασαν συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας για τη νίκη τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα εξέφρασαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του ματς!

Σύνθεση:

ΣΠΑΚ (Αλεξίου Α. - Χαβρουζάς Β.): Κωνσταντίνου, Παγώνη Μ, Ράντζου, Παπαστεφάνου, Παπαγιώργου, Κανάκη, Καρακαξά, Καρατζιά , Παγώνη Α, Παπαντώνη, Τεντολούρη, Νικολάου, Φώτα(λ), Παπασακελλαρίου(λ).

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT volley