ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Πρωταθλητής εφήβων ο ΣΠΑΚ!

Στο τέλος μιας απόλυτα επιτυχημένης πορείας έφτασαν οι έφηβοι του ΣΠΑΚ, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου πέτυχαν την τελευταία νίκη τους με 3-0 σετ στο κλειστό της Καρδίτσας αγωνιζόμενοι απέναντι στην ΕΑ Λάρισας σε έναν αγώνα με λάθη, εντάσεις, αλλά και ωραίες στιγμές.

Στα δύο πρώτα σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως στο τρίτο σετ η ομάδα του ΣΠΑΚ βρήκε τον ρυθμό της και το κατέκτησε με μεγαλύτερη ευκολία.

Αξίζει ένα μεγάλο... μπράβο στους αθλητές για την προσπάθειά τους σε όλο το Πρωτάθλημα, στον προπονητή τους και σε όσους τους στηρίζουν.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν στους αήττητους πρωταθλητές, παρουσία του κ. Τίκα Βασίλειου μέλους του ΔΣ της ΕΣΠΕΚΕΛ, τα μετάλλια και το κύπελλο, το οποίο αφιερώνεται στη μνήμη του Χρήστου Σαλιαράκη, προέδρου του ΣΠΑΚ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα μόλις λίγους μήνες πριν.

Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-19.

ΣΠΑΚ (Παπαγεωργίου Αν.): Αντωνίου Κ., Γεωργίου Ηλ., Ντόμπρα Ίβο, Ντούρλιας Αν., Μπούσδας Γ., Κωτούλας Ευθ., Χατζάτογλου Στ., Γαλάνης Ν., Φατόλας Δ.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT volley