ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

"Σφράγισε" την παραμονή ο γυναικείος ΣΠΑΚ!

Την παραμονή τους για μια ακόμη χρονιά στη Β' Εθνική "σφράγισαν" οι γυναίκες του ΣΠΑΚ, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο ΣΠΑΚ το κατάφερε αυτό κερδίζοντας καθαρά και εύκολα με 3-0 σετ την Ιτέα Άμφισσας, ένα ματς που διεξήχθη στο κλειστο γυμναστήριο Μουζακίου.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Αργώ Βόλου επί των Σουφλαρίων Λάρισας οι γυναίκες του Σπακ ανανέωσαν τη συμμετοχή τους στη Β' Εθνική, σε μια δύσκολη χρονιά με αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτριών.

Οι προπονητές με τη σειρά τους ευχαριστούν θερμά όλους όσους στάθηκαν κοντά στο γυναικείο τμήμα του ΣΠΑΚ στήριξαν τη φετινή προσπάθεια.

Ιδιαίτερη αναφορά από τους προπονητές στα 3 κορίτσια λόγω του τέλους των σπουδών τους στη πόλη μας λογικά θα αποχωρήσουν από την ομάδα, εκφράζοντας την ευχαρίστηση τους για την προσφορά τους στο σύλλογο αυτά τα 4 χρόνια και τους εύχονται ότι καλύτερο στη ζωή τους.

Παπαστεφάνου Χριστίνα, Παγώνη Μαρία, Παγώνη Άννα σας ευχαριστούμε!!!

Τα σετ: 25-12, 25-17, 25-13.

ΣΠΑΚ (Αλεξίου Αθ. - Χαβρουζάς Β.): Παπαστεφάνου, Παγώνη Μ., Παγώνη Α., Παπαγιώργου, Παπασσακελλαρίο (λ), Τεντολούρη, Κωνσταντίνου, Νικολάου, Κανάκη, Παπαντώνη, Καρατζιά, Στάθη(λ).

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT volley