ΣΠΑΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Συνεχίζει στο τιμόνι του γυναικείου ΣΠΑΚ ο Σ. Αλεξίου!

Ο Σάκης Αλεξίου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν προπονητής στην γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση των "τρικολόρ".

Παράλληλα, ο Βασίλης Χαβρουζάς και ο Κώστας Λαζινός θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομών (κορασίδων, παγκορασίδων Α' και παγκορασίδων Β').

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Σ. Αλεξίου για άλλη μια χρονιά προπονητής στον Σ.Π.Α.Κ. "Υστερα από συζητήσεις με τη νέα διοίκηση ο Σ. Αλεξίου θα συνεχίσει να είναι ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την άνοδο της ομάδας στη Β' Κατηγορία, στην οποία και αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια.

Με την καθοδήγηση του Σ. Αλεξίου η αγωνιστική της πορεία διαγράφεται ανοδική, αφού έχει εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία καταλαμβάνοντας όλο και υψηλότερες θέσεις και στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά."Ετσι, για την επίτευξη όλο και υψηλότερων στόχων, στο πλευρό του Θα βρίσκεται και ο Βασίλης Χαβρουζάς, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά, έχοντας αναλάβει τα τμήματα των κορασίδων και των παγκορασίδων (αποτελούντα φυτώρια της γυναικείας ομάδας), τα οδήγησε στην κατάληψη αρκετά υψηλών θέσεων στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ συντελώντας στην αγωνιστική τους βελτίωση.

Ο Β. Χαβρουζάς δε Θα είναι μόνο συνεργάτης του Σ. Αλεξίου στη γυναικεία ομάδα, αλλά ο ίδιος και ο Κώστας Λαζινός θα αναλάβουν και την επόμενη χρονιά τα τμήματα υποδομών (κορασίδων, παγκορασίδων Α' και παγκορασίδων Β')".

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024