ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Με την ίδια διάθεση ο ΑΣΚ στο Μαρούσι!

arvithas

 

ilios

Στο Μαρούσι μεταφέρεται η συνέχεια των πλέι-άουτ για τον Α.Σ. Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ο οποίος τη Δευτέρα στις 8.15 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό του Αγίου Θωμά την Αθηναϊκή ομάδα, για τη 2η «στροφή» των πλέι-άουτ.

Από την πρεμιέρα της νεότευκτης διαδικασίας, η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου κατάφερε να υλοποιήσει το βασικό της στόχο, καθώς, με την εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο, ο Α.Σ.Κ. θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Stoiximan Basket League. Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από την Καρδίτσα αποδείχτηκε ότι ήταν θέμα χρόνου και ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ώστε να επισφραγίσει την αγωνιστική ανωτερότητα των «κυανόλευκων», δίνοντάς τους παράλληλα το δικαίωμα να στοχεύσουν ακόμη ψηλότερα.

Αυτό είναι και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Καρδίτσας, η οποία, παρότι «λαβωμένη» από την πρόσφατη απώλεια του Ρομέλο Ουάιτ λόγω σοβαρού τραυματισμού, επιθυμεί να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση στα εναπομείναντα ματς, διεκδικώντας κάθε πιθανότητα περαιτέρω διάκρισης. Μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, ο Α.Σ.Κ. αναρριχήθηκε στην 9η θέση, μία μόλις χαμηλότερα από την 8η που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ πλέον υπερτερεί και στην ισοβαθμία με το Λαύριο, αφού μετρά δύο νίκες έναντι μιας, κόντρα στους «μεταλλωρύχους». Δύο θέσεις χαμηλότερα βρίσκεται ο προσεχής αντίπαλος, το Μαρούσι

που με ένα συμπαγές και δυσκολοκατάβλητο σύνολο έχει καταφέρει με τη σειρά του να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα διαθέτει ρεκόρ 7 νίκες – 16 ήττες και στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΑΕΚ, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα. Ο Α.Σ.Κ., λοιπόν προετοιμάζεται για μία έξοδο σε μία από τις πιο παραδοσιακές έδρες της κατηγορίας και απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναζητεί τη δική του πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κορυφώνεται και το τεχνικό επιτελείο εντείνει τη σκληρή δουλειά, διατηρώντας τους αθλητές σε εγρήγορση, καθώς το κίνητρο και η θέληση για μία ακόμη νίκη είναι τα στοιχεία που περιγράφουν τη δεδομένη χρονική στιγμή την προσπάθεια της ομάδας.

Το θετικό για τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του, είναι πως δεν υπάρχουν πρόσθετα προβλήματα τραυματισμών, πέραν των μακροχρόνια απόντων Σμιθ και Ουάιτ, ενώ η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή για την Αθήνα όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Διαιτητές της αναμέτρησης, ορίστηκαν οι κ.κ. Βασίλης Πιτσίλκας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντροδυτικής Θεσσαλίας, Νικόλαος Μηλαπίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής και Γεώργιος Χατζημπαλίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...