ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Για την υπέρβαση στην αυλαία με την ΑΕΚ!

arvithas

 

ilios

Με ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς ολοκληρώνεται το φετινό, μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ στη Stoiximan Basket League.

Η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται την ΑΕΚ betsson το Σάββατο στις 8.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-άουτ και θέλει να κλείσει τις φετινές της υποχρεώσεις με μία ακόμη υπέρβαση.

Ο Α.Σ.Κ, μόλις στη 2η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία, έχει καταφέρει να κατακτήσει εννέα νίκες, τέσσερις περισσότερες από την περυσινή του παρθενική συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αποσπώντας αποτελέσματα από αντιπάλους με σπουδαία διαδρομή, ιστορία και ρόστερ.

Σε αυτή τη διαδρομή, η οποία ξεκίνησε με τις αναπάντεχες και σκληρές καταστροφές στην περιοχή μας από τα καιρικά φαινόμενα του Σεπτέμβρη, τα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και τα διαδοχικά εντός έδρας που ακολούθησαν, οι «κυανόλευκοι» αντεπεξήλθαν, άντλησαν δύναμη από τον κόσμο τους και ξεδίπλωσαν τις πραγματικές τους δυνατότητες, φτάνοντας στην άνετη επίτευξη της παραμονής. Παρά τα εμπόδια, τις αντιξοότητες, την πίεση για να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος από τις συνθήκες του περασμένου φθινοπώρου, ο Α.Σ.Κ. φώναξε «παρών», φτάνοντας πλέον να μετρά δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες στην ειδική διαδικασία των πλέι-άουτ.

Η ώρα του απολογισμού όμως δεν ήρθε ακόμα για το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα που θέλει να διεκδικήσει ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ποιοτικό και μεγάλο αντίπαλο. Η ΑΕΚ με ρεκόρ 12 νίκες – 14 ήττες, είναι επικεφαλής του γκρουπ των πλέι-άουτ και με τη σειρά

της έχει εξασφαλίσει -ως 7η- τη θέση της στα πλέι-οφ που ακολουθούν. Με σαφή βελτίωση και ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις, οι «κιτρινόμαυροι», μετά και την έλευση του Ηλία Ζούρου στην τεχνική τους ηγεσία, συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα στη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ.Κ. με συγκομιδή 9 νίκες – 17 ήττες έχει καταφέρει να διαγράψει πορεία που τον έφερε μια «ανάσα» από τα πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθιστώντας την έδρα του ικανή να καταβάλει κάθε αντίπαλο. Το φετινό ρεκόρ 8 νίκες – 4 ήττες στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» αποτυπώνει τη δυναμική των «κυανόλευκων» μπροστά στο κοινό τους και δίνει το έναυσμα για μία ακόμη προσπάθεια νίκης με αξιώσεις στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου, όπως απέδειξε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο, σοβαρότητα και ακόρεστα τη δουλειά στο γήπεδο, επιθυμώντας κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, να καταγράψει ένα ακόμη σημαντικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την προσπάθεια, ξεχωριστή είναι η σημασία της παρουσίας των φιλάθλων της περιοχής, τόσο για να επιβραβευθεί η συνολική εικόνα της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο, όσο και για να ανταποδώσει ο Α.Σ.Κ. τη στήριξη που έλαβε από τον κόσμο του και η οποία αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια.

Για τον αγώνα, διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Ιωάννης Μάλαμας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης, Ιωάννης Λουλουδιάδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης και Σπύρος Σπυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής.

Εισιτήρια μόνο με προπώληση – Κλειστά τα εκδοτήρια του γηπέδου

Για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ betsson, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προπώλησης εισιτηρίων που πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Σ.Κ.. Τα γραφεία του Α.Σ.Κ (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο που είναι και η ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 μ.μ. το μεσημέρι.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με έλεγχο που θα γίνεται στις εισόδους του περιβάλλοντα χώρου, πρόσβαση στο γήπεδο για τον αγώνα θα έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι έχουν στην κατοχή τους ονομαστικό εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας.

Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων - απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και

Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Καρδίτσα αλλά και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα του Σαββάτου. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Γι’αυτό το λόγο, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και στις πύλες του γηπέδου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στις κερκίδες.

Στη «μάχη» της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι Έφηβοι του Α.Σ.Κ! Με live streaming οι αγώνες

Στο Μεσολόγγι όπου φιλοξενείται ο 2ος Όμιλος της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος (26-28 Απριλίου) βρίσκεται το Εφηβικό τμήμα του Α.Σ. Καρδίτσας.

Η ομάδα του Νίκου Κακλαμάνου, ως πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΘ, ρίχνεται το απόγευμα της Παρασκευής στη «μάχη» της πρόκρισης στην Τελική Φάση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στις 5 μ.μ. τον γηπεδούχο και πρωταθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ, Λέοντα Μεσολογγίου.

Στον ίδιο Όμιλο συμμετέχει και ο πρωταθλητής ΕΣΚΑΣΕ, Πρωτέας Σχηματαρίου, τον οποίο ο Α.Σ.Κ. θα βρει απέναντί του το Σάββατο στις 3 μ.μ.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου και μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά από τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=9QPVToqfwVY&ab_channel=ChristosBakas

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 2ο Όμιλο:

Παρασκευή 26 Απριλίου

17:00, Κλειστό Μεσολογγίου: Λέων Μεσολογγίου - Α.Σ. Καρδίτσας

Σάββατο 27 Απριλίου

15:00, Κλειστό Μεσολογγίου: Α.Σ. Καρδίτσας - Πρωτέας Σχηματαρίου

Κυριακή 28 Απριλίου

16:00, Κλειστό Μεσολογγίου: Πρωτέας Σχηματαρίου - Λέων Μεσολογγίου

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον Όμιλο θα προκριθεί στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...