Αναγέννηση BC

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση της ΑΣΑ BC!

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη (15/3) η Αναγέννηση Καρδίτσας BC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχουμε μια έδρα που μέχρι σήμερα δεν υπάρχει διαιτητής που να μην μας έχει απονείμει τα εύσημα για τη φιλοξενία που παρέχουμε στους ίδιους αλλά και στις ομάδες που αγωνιζόμαστε.

Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη Ιστορία ως Σύλλογος (από το 1904 για όσους δεν το γνωρίζουν) και ένα τμήμα που έχουμε κατακτήσει με το σπαθί μας πολλούς τίτλους.

«Παλεύουμε» σε δύσκολες – οικονομικές - εποχές να έχουμε σωστές και λειτουργικές Ακαδημίες παιδιών.

Μαθαίνουμε κάθε χρόνο την κατηγορία έτσι ώστε να αποκτήσουμε τεχνογνωσία για το άλμα προς τα επάνω.

Τη φετινή χρονιά με ένα μικρό μπάτζετ είμαστε δέκτες συγχαρητηρίων από το σύνολο των προπονητών του Ομίλου μας για το όμορφο μπάσκετ – χωρίς σκοπιμότητες – που παρουσιάζουμε.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε διαμαρτυρηθεί επίσημα μόνο ΜΙΑ (1) φορά και ας έχουμε δεχτεί «πόλεμο», «προκλητικές» διαιτησίες και αδικίες. Εμείς Παλεύουμε ΜΟΝΟ μέσα στο Γήπεδο.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ όμως άλλο με όλα όσα πλέον πέφτουν στην πλάτη μας τις τελευταίες αγωνιστικές. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
Από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στην Έδρα μας, γινόμαστε δέκτες μόνο αλλοπρόσαλλων καταστάσεων σαν να μας φωνάζουν… ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.

• Μετά από αυτό το παιχνίδι τιμωρηθήκαμε ενώ υπάρχει video που δείχνει παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας να μιλάει άσχημα στους φιλάθλους και να κάνει χειρονομία. Δεν το λάβατε υπόψη.

• Στο γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου ζητήσαμε από τους διαιτητές την προσοχή τους καθώς δεν υπάρχει τίποτα να μας προστατεύει από την κερκίδα. Υπήρξε εισβολή (τρεις φορές μπήκανε στο γήπεδο φίλαθλοι) και το μόνο που έγινε ήταν να διώξουν ΕΝΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟ από το Γήπεδο. Στο ίδιο παιχνίδι ζήσαμε μια διαιτητική τριάδα από τα βάθη της δεκαετίας των 80ς, που άφησαν το ΞΥΛΟ να πέφτει straight through με αποκορύφωμα τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη μας από αντιαθλητικό παιχνίδι.

• Για να τριτώσει το κακό παρακαλούμε πολύ δείτε το παρακάτω video από τον αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών. Τα λόγια περιττεύουν.

Αν δεν θέλετε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 που εκπροσωπεί το Νομό από το 1904 σε όλη την Ελλάδα, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε για να αποχωρίσουμε μόνοι μας με ψηλά το κεφάλι".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n