Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

ΜΕΣΙ εναντίον ΠΕΠΕ...

 
 
1
4
3
 

Η ώρα της μεγάλης «κόντρας» έφτασε. Στο ΠΑΡΙΣΙ στην πόλη του φωτός, ο ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ καλείται να «λάμψει» κόντρα στον καλύτερο σύμφωνα με την άποψη του, προπονητή.

Ο Γκουαρντιόλα αφού «ξόρκισε» το Σάββατο τον «κακό του δαίμονα» την ΤΣΕΛΣΙ θέλει να πάρει και αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα της ΠΑΡΙ αυτό μπορεί να μην είναι και πολύ δύσκολο. Κόντρα στην ΠΟΡΤΟ η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν θα έχει εύκολο έργο με δεδομένο ότι την Κυριακή κόντρα στην ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ έδειξε και αμυντικές αδυναμίες.

Παρά το γεγονός ότι έκανε «γκέλα» κόντρα στην ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ η ΡΕΑΛ παρέμεινε πρώτη στην ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ και σήμερα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στην «αδύναμη» ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ.

Στο ΜΙΛΑΝΟ πολύ σπουδαίο ματς με την ΜΙΛΑΝ να υποδέχεται την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και η οποία πρέπει απλά να προηγηθεί. Τότε θα κερδίσει σίγουρα τον «εξπέρ» της άμυνας ΣΙΜΕΟΝΕ όπως το έκανε και η ΑΛΑΒΕΣ.

Αυτή η ομάδα όταν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν μπορεί να αντιδράσει. Απλά, γιατί δεν ξέρει. «Ανοιχτό» ματς στο SIGNAL IDUNA PARK όπου η ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ υποδέχεται την ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ.

Πολλά γκολ. Η ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ κόντρα στην ΠΑΡΙ έδειξε χαρακτήρα αλλά, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί και εκτός. Στην έδρα της ΛΕΙΨΙΑΣ θα περάσει ένα πολύ δύσκολο βράδι.

Μετά την ήττα από την ΡΕΑΛ η ΙΝΤΕΡ δεν έχει περιθώρια για νέα «γκέλα». Έχει την ποιότητα να κερδίσει την ΣΑΧΤΑΡ.

Από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ θα «μετρήσει» γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΓΙΑΞ...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n