Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Πολύ "βαριά" φανέλα...

 
 
1
4
3
 

Έχει πάρει μέχρι τώρα 13 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Οι Καρβαχάλ, Μόντριτς, Μαρσέλο, Μπενζεμά, Νάτσο, τέσσερα και πάνε για το πέμπτο.

Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο «Βασίλισσα».

Η ΡΕΑΛ μέχρι το 89' χθες ήταν με την «πλάτη στον τοίχο». Το γκολ του Μαχρέζ έστελνε την ΣΙΤΙ στο «Σταντ ντε Φράνς», 28 Μαΐου στον Τελικό κόντρα στην Λίβερπουλ.

Όμως μια από τις αλλαγές του Αντσελότι ο Ροντρίγκο, είχε διαφορετική άποψη. Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις επιβεβαίωσε απλά τι σημαίνει «βαριά φανέλα». Την οποία η ομάδα του Γκουαρντιόλα θέλει ακόμη δρόμο για να την αποκτήσει.

Είναι γεγονός ότι ο Καταλανός τεχνικός έχει πάντα μία εξαιρετική «βιτρίνα», μία διάρκεια στα πολλά ματς αλλά στα κρίσιμα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως γιατί δεν είναι και ο ίδιος νικητής.

«Αν δεν πάρω το Τσάμπιονς Λίγκ τότε δεν θα είναι επιτυχημένη η παρουσία μου στους μπλε» έχει δηλώσει. Για μία ακόμη φορά έφτασε τόσο κοντά αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη πλευρά η ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ μπορεί να μην «γεμίζει το μάτι» όμως το ότι έχει πάρει πέντε Πρωταθλήματα στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές χώρες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν δίστασε να βγάλει, Μόντριτς, Κροος και Κασεμίρο. Όλες οι αλλαγές που έκανε όχι μόνο βοήθησαν αλλά «κατέθεσαν ψυχή».

Όταν το ματς έφτασε στην παράταση έπρεπε να «μιλήσει» και ο μεγάλος Καρίμ Μπενζεμά. Αυτός κέρδισε το πέναλτι, αυτός το εκτέλεσε και έστειλε την ομάδα του στο ραντεβού με την Λίβερπουλ.

Είναι οι καλύτερες ομάδες; Η πορεία τους δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Το τι θα γίνει σε 24 ημέρες είναι ένα άλλο θέμα. Πάντως το ματς, έμοιαζε λίγο με το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ το 1999 στην ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.

Μπροστά στο σκορ οι Βαυαροί, έχασαν ευκαιρίες για 2-0 αλλά και 3-0, δεν το πέτυχαν και ήρθαν στις καθυστερήσεις οι ΣΕΡΙΓΧΑΜ και ΣΟΛΣΚΙΕΡ να «γράψουν» το τελικό 2-1.

«Πόρνη μπάλα» όπως έλεγε και ο ΟΣΙΜ που προχθές «έφυγε» από κοντά μας...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n