Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

Και τώρα οι ...δυο τους!

 
 
1
4
3
 

Ένα μεσογειακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που από την αρχή της διοργάνωσης ήταν από τα φαβορί να φτάσουν μακριά.

Πόσο μακριά όμως; Σήμερα θα φανεί αν και η τετράδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αποτυχία. Και αν οπωσδήποτε μία ομάδα πρέπει να θεωρηθεί «έκπληξη» μέχρι τώρα σίγουρα είναι η ΙΤΑΛΙΑ. Μία ομάδα που εντυπωσιάζει με το Ποδόσφαιρο που παίζει. Για να δούμε σήμερα [ΑΝΤ 1 22.00].

ΑΝΑΛΥΣΗ: Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση ο Προπονητής της Ισπανίας ΛΟΥΙΣ ΕΝΡΙΚΕ πήρε στην αποστολή 24 παίκτες ενώ μπορούσε να πάρει 26 λέγοντας πως δεν τους χρειάζεται ενώ δεν πήρε ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη από την ΡΕΑΛ. Η ισοπαλία στο πρώτο ματς με την ΣΟΥΗΔΙΑ έφερε κόμη περισσότερη γκρίνια, όμως η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη. Έστω και αν οι «ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ» δεν έλυσαν τα αμυντικά τους προβλήματα και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα με την ΚΡΟΑΤΙΑ. Ζορίστηκαν πολύ και με την ΕΛΒΕΤΙΑ την οποία απέκλεισαν στα πέναλτι με τον γκολκήπερ ΣΙΜΟΝ να αποκρούσει δύο. Η ΙΤΑΛΙΑ ήταν εντυπωσιακή από το πρώτο κιόλας ματς και συνεχίζει. Αιφνιδίασε τους πάντες ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ με την ομάδα που παρουσίασε αντίθετη εντελώς με την «φιλοσοφία» που ξέραμε τόσα χρόνια. Επιθετική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κόντρα στο ΝΟ1 της Παγκόσμιας κατάταξης, το ΒΕΛΓΙΟ, πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και παρά την μείωση του σκορ δεν έπαιξαν άμυνα αλλά έπαιξαν μέχρι το τέλος για το τρίτο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους δίνουν ένα προβάδισμα στην ΙΤΑΛΙΑ. Γιατί είναι πιο σοβαρή στην άμυνα και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Η ΙΣΠΑΝΙΑ έχει το ταλέντο να σκοράρει αλλά μέχρι τώρα μόνο σε ένα ματς κράτησε πίσω το «μηδέν». Δεν θα γίνει «κλειστό» παιχνίδι γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει μάθει να παίζει έτσι. Θα μπουν γκολ και το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα ευχάριστο ματς για τους θεατές. Με την «ΣΚΟΥΑΝΤΡΑ ΑΝΤΖΟΥΡΑ» να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στον ΤΕΛΙΚΟ...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n