Europa League

 

katevas 2024 1139X350

 

Το ντέρμπι στο "ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ"...

 
 
1
4
3
 

Θα μπορούσε εύκολα να ήταν ένας ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ όπως το 2009 και το 2011.

Σήμερα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ παίζουν το ντέρμπι στο «ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ» για το ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ που σε αυτή την φάση έχει αρκετά εντυπωσιακά ματς.

Κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει την «σκληρή» κριτική ο Τσάβι αλλά και να οδηγήσει τους «μπλαουγκράνα» στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος αφού η διαφορά από την δεύτερη πλέον ΡΕΑΛ είναι αρκετά μεγάλη.

Επέμενε στις επιλογές του, πήρε τα ρίσκα του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Γιατί δεν είναι μόνο ο τίτλος αλλά και η ανάδειξη παικτών που μπορούν να γράψουν «ιστορία» στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο όπως ο Πέδρι, ο Γκάβι και ο Ανσού Φάτι.

Από την άλλη, ο Ολλανδός ΤΕ ΧΑΑΓΚ είναι ο προπονητής που κατάφερε να φέρει ξανά στο προσκήνιο την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ χωρίς να φοβηθεί την «κόντρα» ακόμη και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την έφτασε πλέον μόλις πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση που βρίσκονται ΣΙΤΙ και ΑΡΣΕΝΑΛ ενώ με αυτόν στον πάγκο ο Ράσφορντ «αναγεννήθηκε» και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σε φουλ φόρμα και οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα, αφού η άμυνα δεν αποτελεί την καλύτερη τους γραμμή. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα νίκης στον Λεβαντόφσκι και την παρέα του αλλά, αυτή η Μάντσεστερ διαρκώς βελτιώνεται...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...