Δημήτρης Στάθης

Η ώρα των αποδείξεων...

arvithas

Το ότι λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη της λήξη του Πρωταθλήματος της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών και διεκδικούν το Πρωτάθλημα, δείχνει ότι υπάρχει βελτίωση στην ποιότητα του Ποδοσφαίρου μας.

Και το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο στην συνέχεια. Ένα πολύ ευχάριστο «διάλειμμα» σήμερα οι αγώνες για το Κονφερενς Λίγκ. Ο « Δικέφαλος» του Βορρά στην μέχρι τώρα αξιολόγηση των PLAY – OFF δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους του.

Η επιστροφή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ από το 0-2 σε 2-2, αποτέλεσε και τόνωση της ψυχολογίας ενόψει ΚΛΑΜΠ – ΜΠΡIΖ η οποία και αυτή στο ματς την ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ φανέρωσε την φόρμα της. Θα γίνει « μάχη».

Το σίγουρο είναι ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο 90λεπτα. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο έστω και αν ο αντίπαλος της είναι πιο « βαρύ» όνομα.

Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχανε 1-4 από την ΜΑΚΑΜΠΙ στην έδρα του δεν ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι θα μπορούσε να φτάσει την ανατροπή με το εντυπωσιακό 1-6 και φυσικά στην πρόκριση. Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν πολλές δυνατότητες και επιτέλους έχουν έναν κανονικό προπονητή. Γιουρόπα Λίγκ έχει πάρει ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι τυχαίος.

Η ΦΕΝΕΡ, από τα μεγαλύτερα «ονόματα» της διοργάνωσης αν και τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα. Στον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ κατέβηκε με την ομάδα των Νέων και μετά από ένα λεπτό εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τον τίτλο στην ΓΑΛΑΤΑ.

Το σημερινό ματς όμως είναι εντελώς διαφορετικό. Διαθέτουν πολλούς καλούς παίκτες οι φιλοξενούμενοι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και στα 90’ να ελέγξει τον ρυθμό και αν μπορέσει να εκμεταλλευτεί το μεγάλο μ.ο ηλικίας τους...

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
 

Διαβάστε ακόμη...

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n