Δημήτρης Στάθης

Όλα ξεκινάνε από το μηδέν...

arvithas

Πρώτα από όλα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει μετά από καιρό έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Ο Μεντιλίμπαρ παρά το 2-4 στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ, επισημαίνει ότι όλα ξεκινάνε από το μηδέν, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα όσον αφορά το παιχνίδι του.

Θα πιέσει και πάλι ψηλά από νωρίς τους φιλοξενούμενους όπως στο πρώτο ματς όπου φάνηκε ότι η ομάδα του Έμερι έχει πρόβλημα στο να κατεβάσει την μπάλα. Δεν πρέπει με τίποτα οι παίκτες της μεσαίας γραμμής να «γυρίσουν» και να δουν το γήπεδο. Γιατί έχουν την δυνατότητα για γρήγορη και επικίνδυνη μετάβαση.

Είναι σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού και το πρώτο 20λεπτο. Δεν πρέπει επίσης σε καμία περίπτωση οι Ερυθρόλευκοι να βρεθούν πίσω στο σκορ. Όπως δηλαδή η Άγγλοι στην έδρα τους.

Αν μια τόσο ποιοτική ομάδα καταφέρει να προηγηθεί τότε μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Όλα λοιπόν ξεκινάνε από το μηδέν. Αυτό που έχει καταφέρει να περάσει ο Ισπανός τεχνικός στους

παίκτες του είναι η ψυχολογία της ανωτερότητας. Ότι δεν υστερούν σε τίποτε από κανέναν αντίπαλο. Τον οποίο πρέπει να σέβονται αλλά, όχι να φοβούνται. Η στήριξη των φιλάθλων μοναδική και η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης» εκπληκτική.

Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ μετά το χθεσινό 1-1 κόντρα στην ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ περιμένει 29 Μαΐου στην Αγιά Σοφιά και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τον ΠΑΟ του Γουέμπλεϊ θέλει να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα δώσει το παρών σε Ευρωπαϊκό ΤΕΛΙΚΟ.

Μπορεί να τα καταφέρει...

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n