Φωτό ημέρας

Ο ιστορικός αρχηγός της Μπιλμπάο ανακοίνωσε το αντίο του στους Βάσκους μετά από 15 χρόνια!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Το συμβόλαιο του Ίκερ Μουνιαΐν με την Αθλέτικ ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν και ο αρχηγός των Βάσκων αποφάσισε να πει αντίο μετά από 15 χρόνια, ανακοινώνοντας την επιθυμία του μέσα από συγκινητικό μήνυμα στα social media της ομάδας.

"Ήρθα στην Μπιλμπάο όταν ήμουν μικρό παιδί 12 ετών και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, έρχομαι να ανακοινώσω την αποχώρησή μου στο φινάλε της σεζόν μετά από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα.

Φεύγω ευτυχισμένος, με το όνειρο ότι ύψωσα ψηλά το πρώτο Κύπελλο Ισπανίας για την ομάδα μετά από 40 χρόνια και το 24ο συνολικά στην ιστορία της.

Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Η σχέση που υπάρχει μεταξύ των οπαδών και των παικτών είναι κάτι μοναδικό στον κόσμο", τονίζει στο εν λόγω video ο Μουνιαΐν, που έχει τραβηχτεί εντός των αποδυτηριών στο "Σαν Μαμές", και προσθέτει με νόημα:

"Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο. Όπως λέει και ένα τραγούδι που τραγουδήσαμε στους εορτασμούς για το Κύπελλο "ομολογώ πως ήσουν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου αλλά τώρα αγάπη μου, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια, όπως πάντα, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε μία θέση που θα μας στείλει στο Champions League".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios