Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

ΑΟ Σελλάνων: "Την Κυριακή πάμε Προάστιο"

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Σελλάνων καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών την Κυριακή (29/9, 16:00) στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της ομάδας κόντρα στον Θησέα Αγριάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 η ομάδα μας δίνει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, φιλοξενώντας τον Θησέα Αγριάς.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και ενέχει σημαντικό χαρακτήρα για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα των ποδοσφαιριστών μπροστά στους φιλάθλους μας και για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, η παρουσία του κόσμου μας έχει μείζονα ρόλο στην έκβαση της συνάντησης και στην ψυχολογία του αγωνιστικού τμήματος που στοχεύει αποκλειστικά στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο του Προαστίου και με τη φωνή του να δώσει την ώθηση εκείνη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε νικηφόρα το ταξίδι μας στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλουν οι παίχτες για την κατάκτηση των τριών βαθμών".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...