Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Μονόδρομος το τρίποντο για Ατρόμητο!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Ίσως στο πιο κρίσημο παιχνίδι της χρονιάς ο Ατρόμητος Παλαμά θα υποδεχτεί το απόγευμα της Κυριακής (19/12, 15.00) τον Θησέα Αγριάς για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής (3ος όμιλος).

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τους "πράσινους" που δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια.

Παρά τα άσχημα και άτυχα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών ο Παλαμιώτικος σύλλογος είναι πλέον πλήρες και θα φορτσάρει με σκοπό να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον έμπειρο προπονητή Κώστα Κατσάρα κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, μένει να έρθουν και οι βαθμοί.

Στόχος του Ατρόμητου μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου είναι το 2Χ2 στα εντός έδρας ματς με Θησέα και Αμβρυσσέα (ενδιάμεσα έχει και το ξεκούραστο τρίποντο με τον Αετό Μακρυχωρίου).

Αν καταφέρει να πάρει αυτά τα ματς τότε θα βρεθεί κοντά στους υπόλοιπους έτσι ώστα να διεκδικήσει στον δεύτερο γύρο την παραμονή του στην καγηρορία.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστά ενόψει Θησέα ο Κατσάρας δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Αρχοντή.

Η αποστολή του Ατρόμητου:

Κουτσόπουλος, Τσολακίδης, Οικονόμου, Λιάπης, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Αναγνώπουλος, Κοντός, Μπασιάκας, Κόκκινος Σ., Μπαλτάς, Ντίνας, Τσιάτας, Κόκκινος Αλ., Κατσιγιάννης Τ., Βουκομάνοβιτς, Ματέο, Ζάγκος Τ., Γραββάνης Γ., Ζάγκος Ηλ.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...