Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της ΕΠΣ Καρδίτσας!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Οι ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του Ηλία Μπρέλλα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση της Δόξα Αμπέλου

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΔΟΞΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Μπρέλλα που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μελισσοχωρίου

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα. Ο νεαρός παίκτης του Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκη έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς, όντας μόλις 20 χρονών. Ο Α.Ο.Μελισσοχωρίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή. Καλό Παράδεισο στην γειτονιά των Αγγέλων Ηλία...

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέου Ικονίου

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου για την απώλεια του ποδόσφαιριστη της!! Επίσης συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο ξαφνικα!! Καλό παράδεισο!!!

Η ανακοίνωση της ΑΕ Καρποχωρίου

Σύσσωμη η ΑΕ ΚΑΡΠΟΧΩΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Μπρέλλα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ

Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Μπρέλλα ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής και της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου Παλαμά

Η οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Άρη Καρδίτσας

Σύσσωμος ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη, Ηλία Μπρέλλα που έφυγε από κοντά μας. Καλό Παράδεισο Ηλία...

Η ανακοίνωση του ΑΟ Κρανέας

Ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη Μαυραμματίου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Αετού Καλλιφωνίου

Η σημερινή ποδοσφαιρική μας Κυριακή δεν είναι σαν τις άλλες. Η ξαφνική και άδικη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή του Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκη μας γέμισε με θλίψη και ένα τεράστιο «Γιατί». Ο Α.Ο. Αετός Καλλιφωνίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η ανακοίνωση της Δόξας Μητρόπολης

H ομάδα της Α.Ο Δόξας Μητρόπολης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ανακοίνωση της Δόξας Μασχολουρίου

Το Δ.Σ. και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Μασχολουρίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Καραϊσκάκη Μαυρομματιου για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρελλα. Στην οικογένεια του Ηλία εκφράζουμε την οδύνη μας καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά για το άδικο θάνατο του! Εύχομαστε ο θεός να τους δίνει δύναμη να αντέξουν τον πόνο!

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αγναντερού

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΑΟ Αγναντερού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Μπρέλλα που έφυγε τόσο άδικο από κοντά μας.

Η ανακοίνωση του Διγενή

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου για την απώλεια του ποδόσφαιριστη της!! Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή που έφυγε τόσο ξαφνικά!!!

Η ανακοίνωση της ΑΕ Λεονταρίου

Η ΑΕ Λεονταρίου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ηλία Μπρέλλα που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας. Καλό παράδεισο...

Η ανακοίνωση της Μαυραϊκής

Σύσσωμο το συβούλιο της ομάδας μας, καθώς και παίχτες αλλά και προπονητής θέλουν να εκφτάσουν τα βαθιά τους συλληπητήρια για τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του 21χρονου Ηλία. Μακάρι ο θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά του να αντέξει αυτό το δύσκολο δρόμο που κλήθηκε και ακολουθήσει. Μακάρι αυτό το τραγικό γεγονός να ανοίξει το δρόμο για να βρεθούν λύσεις ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος νέος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής να μην χαθεί. Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι υγεία και χαρά. Και πάλι τα θερμά μας συλληπητηρια.

Η ανακοίνωση του Πάμισσου

Η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΜΙΣΣΟΥ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...