Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκη η ΑΣΑ Κ-20!

 

 

ilios

 

tsitoglou

 

vlaxakis 750x250

 

arvithas

Η Κ-20 της ΑΣΑ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με εντός έδρας νίκη (3-2) επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ:

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Κ-20 του Συλλόγου μας, καθώς επικράτησε με σκορ 3-2 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Νέων, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Βέβαια το μεγαλύτερο κέρδος, ήταν η συνολική παρουσία της ομάδας Νέων, η οποία ήταν ιδιαίτερα καλή κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόσο στα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους όσο και στις 10 αγωνιστικές της Superleague 2 Νέων.

Μετά από μια χρονιά που το πρωτάθλημα ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη τους.

Η Αναγέννηση δίνει τεράστια σημασία στην καθημερινή εξέλιξη των Ακαδημιών και μάλιστα το επόμενο διάστημα θα γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα, ώστε οι Ακαδημίες του Συλλόγου μας να κινούνται σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Ο Μπάνι με ωραία κεφαλιά «άνοιξε» το σκορ για την Αναγέννηση στο 2ο λεπτό, ενώ αμέσως μετά και πάλι με κεφαλιά ο Γκινής «ανέβασε» το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ, όμως το μακρινό σουτ του Παρλέλη, μπλόκαρε σταθερά ο Γκαντής.

Νέα καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 15ο λεπτό, όταν ο Μπάνι έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Χλιάπα.

Η ομάδα μας πέτυχε και τρίτο τέρμα, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπάνι με όμορφη προβολή, σημείωσε το 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι ανώτερη και δίκαια να προηγείται με 3-0.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν ο ίδιος στην επανάληψη, κάτι που ήταν απόλυτα φυσιολογικό.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1, όταν ο Τζιάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος υπολογισμό της άμυνας και δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Ο Τζιάνης και πάλι αμέσως μετά, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μειώνοντας σε 3-2.
Καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 84ο λεπτό, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάγγου πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Χλιάπα.

Η ομάδα μας «άγγιξε» το τέταρτο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζάγγου, ο Γεωργαντζάς έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χλιάπα.

Στο 86ο λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Γκινή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζάγγος με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Χλιάπα και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκαντής, Τσιανάκας, Γεωργαντζάς, Φώτης, Γκινής, Αργυρόπουλος, Μπανί, Οικονόμου, Ζάγγος, Στάθης, Βαϊόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπακατσής, Τίγκας, Βελησιώτης

Νίκη Βόλου: Χλιάπας, Τόπας, Παπαναστασίου, Ντοντας, Χολέβας, Πριφτι, Τζιάνης, Πραλέλης, Στοΐνοβιτς, Τσατσελαρι, Τάνος
Το παρών στην αναμέτρηση έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, μέλη της Διοίκησης, καθώς και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Περικλής Αμανατίδης.

Επίσης αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, ώστε να ενισχύσει τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές και να τους χειροκροτήσει για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε ολόκληρη τη σεζόν, παίρνοντας παράλληλα μία γεύση από το μέλλον του Συλλόγου.

Η Αναγέννηση δε θα σταματήσει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόγραμμα Αγώνων

keramario

sirilas

konstantakos

kotselitis

tzekos

karaxalios2

eurwidea

prosgolitis

14

karditsaSPORT football