Ολυμπιακός Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Εκδρομή και εμπειρίες στη Σκιάθο για τις Κορασίδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Στο πλαίσιο των παράπλευρων επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που οργανώνονται συστηματικά από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, οι Κορασίδες των Ερυθρόλευκων μετέβησαν στη Σκιάθο, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Απριλίου, όπου αποκόμισαν αθλητικές και όχι μόνο εμπειρίες που ικανοποίησαν τις υψηλότερες και πιο απαιτητικές προσδοκίες τους.

Οι Κορασίδες των Ερυθρόλευκων απόλαυσαν μία ωραία εκδρομή στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου, συνδυάζοντας παράλληλα τη βόλτα με το αγαπημένο τους άθλημα και ξεδιπλώνοντας για ακόμη μία φορά το πλούσιο ταλέντο τους.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν σε τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Σκιάθου με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας, του Ολυμπιακού Καρδίτσας και της Ολυμπιάδας Λάρισας.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου και ιδιαίτερα τον προπονητή Κώστα Κρίτσαλο για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του Τουρνουά.

Οι δράσεις της ομάδας του Ολυμπιακού δεν σταματάνε εδώ καθώς ετοιμάζεται να διοργανώσει Πανθεσσαλικό τουρνουά Ακαδημιών στις 20 - 21 & 22 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας με τη συμμετοχή του Κεραυνού Λάρισας, του Σπάρτακου Λάρισας και του Γ.Σ. Βόλου.

Στη συνέχεια την Μεγάλη Τρίτη θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει ο Σπάρτακος Λάρισας με 4 τμήματα (Παιδικό, Παμπαίδες, Κορασίδες και Μίνι Κοριτσιών) όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καβάλας.

Τέλος, προγραμματίζει να μεταβεί ξανά στη Σκιάθο τον Μάιο με τρία αγωνιστικά τμήματα αυτή τη φορά, ενώ στο μυαλό των προπονητών είναι αρκετές ακόμα αγωνιστικές δράσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...