Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Μικρότερα "ονόματα" σήμερα...

 
 
1
4
3
 

Χθες έπαιζαν τέσσερις αντίπαλοι που ήταν «μεγάλα» ονόματα, σε σχέση με αυτούς που θα δούμε σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ματς δεν θα είναι θεαματικά και με ποιότητα.

Υπάρχουν φαβορί. Ομάδες που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά, δεν μπορεί, θα υπάρξει και αντίδραση γιατί η κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κίνητρο. Για να δούμε τι θα ...δούμε.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΕΛΣΙ

Το «Κίτρινο Τείχος»...

Είναι η κερκίδα των όρθιων στο SIGNAL IDUNA PARK την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η οποία έχει χωρητικότητα 22.000 φιλάθλων περισσότερους από ότι ολόκληρη η Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Το «κίτρινο τείχος». Ανεβαίνει συνέχεια ο ομάδα του Τέρζιτς και πλέον έχει πλησιάσει πλέον την ΜΠΑΓΕΡΝ αν και μπροστά της είναι η εκπληκτική φέτος ΟΥΝΙΟΝ. Σημείο αναφοράς για τους κιτρινόμαυρους η επιστροφή στην δράση του Γάλλου σέντερ – φορ Σεμπαστιάν Αλέ, που κέρδισε την «μάχη» με τον καρκίνο. Το παιδί-«θαύμα», ο Άγγλος Τζούντ Μπέλινγχαμ θα ηγηθεί της σημερινής προσπάθειας, ενώ ο Τζούλιαν Μπράντ θα αντιμετωπίσει τον καλό του φίλο από την θητεία τους στην ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, Κάι Χάβερτζ. Για την ΤΣΕΛΣΙ τι να πει κανείς. Μεταξύ φθοράς και ...αφθαρσίας στην Πρέμιερ Λίγκ συνήθως στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ παρουσιάζεται βελτιωμένη. Έχει την εμπειρία και ποιοτικούς παίκτες αλλά όχι την αίγλη του παρελθόντος. Θα προσπαθήσει για το αποτέλεσμα που θα δώσει αξία στην ρεβάνς και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Δεν θα είναι όμως σίγουρη για την πρόκριση η οποία θα κριθεί και στα δυο ματς.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Εμείς πότε;

Δύο χώρες που δεν είναι μεγαλύτερες από την δική μας αλλά, όμως έχουν ομάδες στην φάση των «16» του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μπορεί η ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ να είναι μία μικρή «έκπληξη» αλλά η ΜΠΕΝΦΙΚΑ έχει δώσει τα «διαπιστευτήρια της». Και δεν αποκλείεται να προχωρήσει. Γιατί όχι; Σήμερα είναι φαβορί κόντρα στους Βέλγους με πρωταγωνιστή τον Έλληνα γκολκήπερ Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Όταν μπορεί να κοιτάξει εύκολα «στα μάτια» την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ τότε γιατί να μην έχει απαιτήσεις; Για την Μπριζ τι να πει κανείς. Ομάδα της ομώνυμης πόλης, Μπριζ με προπονητή τον ανερχόμενο Άγγλο, Σκότ Πάρκερ. Ήδη έχει κάνει υπέρβαση, χωρίς κανένα άγχος πλέον θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ήδη όμως είναι πολύ επιτυχημένη η πορεία της. Και πλέον θέλει να χαρεί το «ταξίδι»...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n