Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Η "Βασίλισσα" και οι ...άλλοι!

 
 
1
4
3
 

Συνεχίζεται σήμερα η «μάχη» των 16 ομάδων για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, εκτός απροόπτου [σεισμός] και τον Τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.

Μπορεί να είναι από τις λίγες φορές σε αυτή την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που δεν υπάρχει η ομάδα που να ξεχωρίζει αισθητά. Πολλές καλές ομάδες αλλά όχι το ακλόνητο φαβορί. Σήμερα η τετράδα έχει τρία μεγάλα «ονόματα» ΡΕΑΛ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΝΑΠΟΛΙ και ένα πιο μικρό την ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα...

Αναμφίβολα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη η ΝΑΠΟΛΙ του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Έχει ήδη κατακτήσει με εντυπωσιακές εμφανίσεις το ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ και επόμενος στόχος φυσικά είναι το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Μπορεί να μην έχει ακόμη την «μεγάλη» φανέλα αλλά μπορεί σταδιακά να την δημιουργήσει. Με ηγέτες τους Κβαρατσχέλια [τι όνομα και αυτό] και Όσιμεν προσφέρει γκολ και θέαμα. Η κληρωτίδα ήταν πολύ ευνοική μαζί της αφού στην φάση των «16» την έφερε αντιμέτωπη με μία από τις πιο «αδύναμες» ομάδες την ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΚΝΦΟΥΡΤΗΣ. Η οποία πέρυσι εξασφάλισε μία θέση στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και φέτος έκανε την υπέρβαση. Κατάφερε να περάσει από τον όμιλο και η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη. Ήταν σίγουρο πλέον ότι δεν έβρισκε έναν εύκολο αντίπαλο απέναντι της. Βρήκε ίσως τον πιο δύσκολο. Θα ζήσει την εμπειρία, θα προσπαθήσει και στα δύο ματς αφού ως αουτσάιντερ δεν έχει τίποτα να χάσει. Όμως το «εμπόδιο» που έχει μπροστά της δείχνει αξεπέραστο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σύγκρουση «γιγάντων»...

Πάρα πολλά τρόπαια στον αγωνιστικό χώρο του ΑΝΦΙΛΝΤ. Η κορυφαία ομάδα του θεσμού ΡΕΑΛ και η θρυλική ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Τι κοινό έχουν αυτή την περίοδο; Δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχουν ελπίδες κατάκτησης του Πρωταθλήματος, η γηπεδούχος «κυνηγάει» και την διοργάνωση στην οποία τώρα παίζει και γενικά όσον αφορά την πρόκριση στους «8» όλα είναι ανοιχτά. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς. Η ομάδα του ΚΛΟΠ πήγε από την ...Αθήνα στο ...Αγρίνιο με αεροπλάνο για να μην κουραστούν οι παίκτες. Κόντρα στη Νιούκαστλ πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη. Αμφίβολος ο Ντάργουιν Νούνιες που σκόραρε κόντρα στους «Ανθρακωρύχους». Περισσότερα τα προβλήματα για την «Βασίλισσα» αφού επιστρέφει ο Μπενζεμά αλλά, θα λείψουν οι Κρόος και Τσουαμενί δύο βασικοί παίκτες της μεσαίας γραμμής. Ξέρουν, λόγω εμπειρίας να ελέγχουν τον ρυθμό οι δύο ομάδες και μπορεί σε αυτό το πρώτο ματς να τα «μοιραστούν» όλα. Η ισοπαλία είναι ένα πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Και στο «Καμπ Νόου» θα κριθούν όλα...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n