Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

"Υπέροχο αυτό που έχει πετύχει το Μαρόκο"...

 
 
1
4
3
 

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Από χθες το βράδι η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ του Λιονέλ Μέσι περιμένει τον αντίπαλο της την Κυριακή στον ΤΕΛΙΚΟ αφού ξεπέρασε με το εμφατικό 3-0 την φιλότιμη ΚΡΟΑΤΙΑ με τον «κοντό» να πετυχαίνει ένα γκολ και να δίνει μία ασίστ.

«Είναι υπέροχο αυτό που έχει πετύχει το ΜΑΡΟΚΟ» τονίζει ο Προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ θέλοντας να απαλλαγεί από ένα σημαντικό μέρος της πίεσης που έχει η ομάδα του. Οι «τρικολόρ» δεν είναι φαβορί μόνο στο σημερινό ματς αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά οι «καμικάζι» του Ρεγκραγκί δεν έχουν τίποτα χάσουν. Ήδη έχουν κάνει υπέρβαση. Από την πρόκριση σε έναν δύσκολο όμιλο, στην 4άδα. Ποιος να το πίστευε. Τώρα όμως εδώ που έφτασαν το πιστεύουν.

Γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αν εξαιρέσει κανείς τον Ζίγιες και το Μαζραουί, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ένα βήμα πριν τον τελικό. Όνειρο ζωής για τον «Γκουαρντιόλα της Αφρικής» και τους παίκτες του.

Όσο για την ΓΑΛΛΙΑ; Θέλει να γίνει η μοναδική ομάδα που θα πάρει δύο συνεχόμενα «Ζυλ Ριμέ». Αν μπορεί να τα καταφέρει;

Σίγουρα, γιατί όσο καλός και να είναι ο αντίπαλος σε ένα τέτοιο ματς το «βάρος» της φανέλας θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...