Europa League

 

katevas 2024 1139X350

 

Φαβορί και αουτσάιντερ...

 
 
1
4
3
 

Για μία ομάδα που είναι σχεδόν μόνιμα Πρωταθλήτρια στην χώρα της όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η Ευρωπαική διάκριση είναι πάντα βασικός στόχος.

Είναι γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να δείχνουν ότι δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά υπάρχει κίνητρο για να ανεβάσουν ταχύτητα;

Η βαθμολογική διαφορά από τον αντίπαλο που ακολουθεί πολύ μεγάλη, ακόμη και στην χειρότερη της ημέρα μπορεί να πάρει λόγω ποιότητας το αποτέλεσμα που θέλει.

Το σημερινό ματς όμως είναι εντελώς διαφορετικό. Η ΑΤΑΛΑΝΤΑ θα υποχρεώσει κάθε παίκτη που θα επιλέξει ο κόουτς Μάρτινς να δώσει το 100% της αξίας του κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και όχι μόνο.

Η οποία ναι είναι φαβορί αλλά, μήπως δεν ήταν και η ΜΠΑΓΕΡΝ χθες το βράδι κόντρα στην ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ; Με το τελικό 1-1 οι Αυστριακοί στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν στο «όνειρο».

Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι σήμερα θα δούμε έναν διαφορετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ένα αουτσάιντερ που μπορεί να αποδείξει ότι δίκαια έφτασε μέχρι εδώ. Στα δύο αυτά ματς θα παιχθεί όλη η χρονιά.

Και η ομάδα του Γκασπερίνι αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα αποκλείστηκε από την ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ στο Κύπελλο αλλά, στην ισοπαλία με την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ για το Καμπιονάτο έδειξε διαφορετικό πρόσωπο.

Μπορεί να λείπει ο κλασσικός επιθετικός ΖΑΠΑΤΑ αλλά, από την μέση και μπροστά είναι πολύ καλή αφού διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στην μεσαία γραμμή.

Το Μπέργκαμο είναι μια «ειδυλλιακή» πόλη, ιδανική για εκδρομή αλλά και για φύγει η Ελληνική ομάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και το καλύτερο αποτέλεσμα...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n