Δημήτρης Στάθης

Το "φαινόμενο" Ντάνι Άλβες!

arvithas

Στο «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ» με αντίπαλο την «αναγεννημένη» ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ του ΣΟΛΣΚΙΕΡ και χωρίς ΝΕΪΜΑΡ, ΚΑΒΑΝΙ και ΜΕΝΙΕ, στην σύνθεσή της η ΠΑΡΙ θα έλεγε κανείς ότι σε μία τόσο δύσκολη έδρα θα έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς.

Κάθε άλλο. Η ομάδα του ΤΟΜΑΣ ΤΟΥΧΕΛ παρά την απουσία των «αστέρων» της έκανε επιβλητική εμφάνιση και έδειξε ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της.

Έτοιμη παρά ποτέ, Γαλλική ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τρόπαιου.

Με πολλούς παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση, Ντι μαρία δύο ασίστ, Εμπαπέ ένα γκολ αλλά, θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον 35χρονο Ντάνι Άλβες που σε αυτή την ομάδα έχει παίξει ακόμη και ...γκολκήπερ σε έναν αγώνα Κυπέλλου πέρυσι κόντρα στην ΣΟΣΟ.

Βρισκόταν παντού στο γήπεδο, δεν είχε θέση, βοήθησε σε άμυνα και επίθεση ενώ κέρδισε και την αποβολή του Πογκμπά.

Ένα πραγματικό Ποδοσφαιρικό «φαινόμενο» που δεν το επηρεάζει ο χρόνος και θα ήθελε τώρα στο απόγειο της πραγματικά σημαντικής του καριέρας να πάρει τον κορυφαίο Τίτλο.

Με την ομάδα που είδαμε χθες γιατί όχι; Έχει πολλές πιθανότητες. Είναι σίγουρο ότι θα είναι και αυτός εκεί έστω και αν επιστρέψει ο Μενιέ, ένας εξαιρετικός μπακ. Ένας τέτοιος παίκτης όπως ο «έφηβος» Βραζιλιάνος δεν μπορεί να μείνει εκτός 11άδας.

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n