Δημήτρης Στάθης

"Εδώ δεν κόβει κανένας"...

arvithas

Βρισκόμαστε στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αφού έχουν δεχθεί το γκολ του ΒΙΕΡΙΝΙΑ οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν πολλά αμυντικά προβλήματα.

Η έκφραση του κυριαρχεί στους οπαδούς των φιλοξενούμενων που βλέπουν το ματς κυρίως από την τηλεόραση είναι «Εδώ δεν κόβει κανένας».

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του ΜΑΡΤΙΝΣ και το θέμα είναι αν μέσα σε τέσσερις ημέρες θα προλάβει να τα διορθώσει έχοντας μπροστά της την Ευρωπαική πρόκληση. Κόντρα σε μία ομάδα που θα έχει σαν βασικό αντίπαλο την αποχή, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ.

Το θέμα είναι πόσα θα δεχθεί. Σε αυτά τα διπλά ματς του ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ το μηδέν της έδρας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμο. Στο κέντρο άμυνας είναι όλο το θέμα. ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ και ΣΙΣΕ δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Αλλαγή προσώπων. Μία από τα ίδια και …χειρότερα.

Ο ΜΙΡΑΝΤΑ με τον ΜΕΡΙΑ δέχθηκαν τρία γκολ από τα …δεύτερα της ΛΑΜΙΑΣ. Άμυνα βέβαια δεν κάνουν μόνο οι αμυντικοί και είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα παρατάξει το επιθετικό σχήμα της Τούμπας. Ο ΚΑΜΑΡΑ θα έχει σχέση στο αρχικό σχήμα. Το Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον παρελθόν και όλη η ενέργεια πρέπει να «διοχετευθεί» στην Ευρώπη.

Με «μάτι που να γυαλίζει» πάθος και θέληση. Στοιχεία που δεν είχαν οι Ερυθρόλευκοι στην Τούμπα. Σήμερα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι η ώρα τους. Να μας κάνουν να «ερωτευθούμε» το Ποδόσφαιρο.

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n