Α' ΕΠΣΚ

 

katevas 2024 1139X350

 

Απόλυτα ικανοποιημένοι στον Θεσσαλικό!

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων για το 2021 στον Θεσσαλικό Ματαράγκα νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ.

Η ενημέρωση του Θεσσαλικού:

"Σπουδαία εντός έδρας νίκη (1-0) επί ενός ιδιαίτερα ποιοτικού αντιπάλου, του Α.Ο. ΚΡΑΝΕΑΣ, για την ομάδα της ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ. Με τον ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ να βρίσκεται σχεδόν με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου καθώς απομένει 1 ακόμη αγωνιστική, στην 5η θέση της βαθμολογίας με 8 νίκες - 1 ισοπ. - 3 ήττες και τέρματα 21-10.

Με τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή, να βλέπουν με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το νεανικό ρόστερ, που ξεκίνησε πριν από μία τριετία, παλεύοντας για την παραμονή, να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά, μέσα από τα παιχνίδια και την σχεδόν απόλυτη συμμετοχή στις προπονήσεις και να αποδίδει κατά γενική ομολογία, αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Ακολουθεί η διακοπή των εορτών, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά, με τις απαραίτητες ανάσες βέβαια και κατά πάσα πιθανότητα, την διεξαγωγή ενός φιλικού στην προσπάθεια να διατηρηθεί ο ρυθμός της ομάδας.

Επίσης, από μέρα σε μέρα αναμένεται και η έκδοση των ημερολογίων, με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ να ευχαριστεί θερμά, όλους τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής για την πράγματι συγκινητική στήριξή τους.

Τέλος σύσσωμη η “οικογένεια” του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ εύχεται μέσα από την καρδιά της, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΥΓΕΙΑ για όλο τον κόσμο".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...