Α.Σ. Καρδίτσας

Ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι Αττική το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) σημείωσε μια τεράστιας σημασίας νίκη με σκορ 88-77 επί του Αμαρουσίου.

SHARE:  

Το ιστορικό και φορμαρισμένο Μαρούσι, υποδέχτηκε ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι Αττική το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

SHARE:  

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, όπου θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΣΚ Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μίλησε ο κόουτς Γιάννης Τζήμας.

SHARE:  

Ένα από τα πλέον κομβικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας το Μαρούσι.

SHARE:  

Τους διαιτητές και κομισάριους της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 που θα διεξαχθεί το διήμερο Παρασκευή - Σάββατο (16-17/2), ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

SHARE:  

Με πίστη στις δυνάμεις του, πάθος για τη νίκη αλλά και με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αντιμετωπίζει σαν έναν ακόμη τελικό, το ματς του Σαββάτου (5 μ.μ.) απέναντι στο Μαρούσι.

SHARE:  

Τον νέο προπονητή του, Γιάννη Τζήμα, παρουσίασε ο ΑΣΚ Μέλι Αττική, το απόγευμα της Δευτέρας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας.

SHARE:  

Μετά το... αιφνίδιο "διαζύγιο" με τον Καλογήρου, ο ΑΣΚ βρισκόταν σε αναζήτηση νέου προπονητή και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Τζήμα.

SHARE:  

Με ανακοίνωσή του την Κυριακή (11/2) ο ΑΣΚ γνωστοποίησε την λύση της συνεεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου.

SHARE:  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

32

33

34

36

38