Α.Σ. Καρδίτσας

Τους διαιτητές και κομισάριους της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/4) ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

SHARE:  

Συνέχεια… στα δύσκολα για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που έχει ακόμη ένα πολύ δύσκολο αγώνα μπροστά του, απέναντι στον Εθνικό Πειραιά. Στο κλειστό «Παν.Σαλπέας» στον Πειραιά στις 5 μ.μ., ο Α.Σ.Κ. αντιμετωπίζει μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της Α2, τον Εθνικό.

SHARE:  

Ο ΑΣΚ με πειστική εμφάνιση κόντρα στο Ψυχικό έφτασε στην 4η διαδοχική του νίκη και ελπίζει βάσιμα πλέον σε απευθείας παραμονή στην Α2.

SHARE:  

Για τις περισσότερες ομάδες της Α2 Εθνικής, οι δυο προηγούμενες εβδομάδες των διακοπών του Πάσχα φάνταζαν με… μαρτύριο, με τέσσερις αγωνιστικές σε 14 ημέρες.

SHARE:  

Ο Βαγγέλης Μπράχος πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

SHARE:  

Το έμπειρο Ψυχικό υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) ο ΑΣΚ Μέλι Αττική στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2.

SHARE:  

Για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά και τον προσεχή αγώνα με το Ψυχικό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, Γιάννης Τζήμας.

SHARE:  

Άλλος ένας τελικός περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό το Ψυχικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 ανδρών.

SHARE:  

Η θέληση για τη νίκη και η αποφασιστικότητα στις δύσκολες στιγμές, ήταν τα κλειδιά για να πανηγυρίσει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μια πολύ κρίσιμη νίκη στο κλειστό του Υμηττού με αντίπαλο τον Αμύντα.

SHARE:  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

32

33

34

36

38