Α.Σ. Καρδίτσας

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λευτέρη Καλογήρου, ο οποίος αναλαμβάνει πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα.

Τα γραφεία των Ασφαλειών Κολτσίδα, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Α.Σ.Καρδίτσας, συνοδεία μελών της διοίκησης.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, από φέτος εγκαινιάζει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου διάρκειας τριών εβδομάδων για αθλητές 11-17 ετών, με έμφαση στην ατομική βελτίωση.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών μπάσκετ, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον ΑΣ Καρδίτσας και μάλιστα ενόψει Α2.

Η διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης την περασμένη Κυριακή, για τους 3ους και 4ους των δυο ομίλων, ολοκλήρωσε και τυπικά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο της κατηγορίας.

Με ένα τρένο που τρέχει ταχύτερα από ότι μπορούν να αντέξουν οι ράγες, μοιάζει ο Α.Σ.Καρδίτσας που κατάφερε τα τελευταία χρόνια με τρεις ανόδους σε τέσσερις σεζόν, να αναδειχθεί ξαφνικά στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ και να φέρει φέτος στην Καρδίτσα μια ιστορική επιτυχία, την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στα χρονικά.

Με ενημέρωσή του ο ΑΣΚ γνωστοποίησε πως το απόγευμα της Πέμπτης (8/6, 18:00) θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Κυριακή 14 Μαϊου 2017, ώρα 18.47, το ταμπλό στο κλειστό της Καρδίτσας δείχνει Α.Σ.Κ. - Καστοριά 70-61.

Με ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Τετάρτης (24/5) ο ΑΣΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Κώστα Ρουμελιώτη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

33

34

35

36

37

38