Α.Σ. Καρδίτσας

Ο ΑΣΚ πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής (15/10) έφτασε μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στον ισχυρό Ηρακλή.

SHARE:  

Πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια, έδωσαν την Κυριακή οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ απέναντι στον Α.Ο. Καλαμπάκας.

SHARE:  

Στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, που γίνεται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας, βρέθηκε την Κυριακή η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.

SHARE:  

Την "άγρια ομορφιά" του μπάσκετ βίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού γνώρισε την ήττα στην παράταση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 96-100.

SHARE:  

Τον ισχυρό Ηρακλή υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) στο Κλειστό της πόλης ο ΑΣ Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Α2.

SHARE:  

Τους διαιτητές και κομισάριους της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, ανακοίνωσε την Πέμπτη (12/10) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

SHARE:  

Το πρώτο του εντός έδρας ματς, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον πολύ ισχυρό και φιλόδοξο Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

SHARE:  

"Κάθε αρχή και δύσκολη" και το ρητό αυτό επιβεβαιώθηκε και το Σάββατο, με τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ να γνωρίζει την ήττα στο Χολαργό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

SHARE:  

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2, ρίχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) ο ΑΣ Καρδίτσας Μέλι Αττικής.

SHARE:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

32

33

34

36

38