Α.Σ. Καρδίτσας

Για μια ακόμη φορά, ο Α.Σ.Καρδίτσας στάθηκε σαν ίσος προς ίσο μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε ομάδες με μεγάλη παράδοση, ιστορία και φιλοδοξίες.

SHARE:  

Αν και το πάλεψε σκληρά οδηγώντας την αναμέτρηση στην παράταση, ο ΑΣΚ "λύγισε" στις λεπτομέρειες γνωρίζοντας την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας με 92-93.

SHARE:  

Τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας υποδέχτηκε το Σάββατο (9/12) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας ο ΑΣΚ, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α2.

SHARE:  

Ο προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, Λευτέρης Καλογήρου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας αλλά και τη σημασία της βοήθειας που περιμένει η ομάδα από το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας.

SHARE:  

Ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον Απόλλωνα Πάτρας.

SHARE:  

Τους διαιτητές και κομισάριους της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (9/12), ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/12) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

SHARE:  

Η πολύ σημαντική, για τη βαθμολογική θέση αλλά και την ψυχολογία, νίκη του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο "Σαλούν" του Παπάγου ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλοι πλέον εστιάζουν στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα της πόλης μας.

SHARE:  

"Δια πυρός και σιδήρου" πέρασε το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ από το κλειστό του Παπάγου, πετυχαίνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

SHARE:  

Το πρώτο και μάλιστα σπουδαίο διπλό σημείωσε ο ΑΣΚ, νικώντας το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στην Αθήνα τον Παπάγου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2.

SHARE:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

32

33

34

36

38