Α.Σ. Καρδίτσας

Και επίσημα ξεκίνησε τη Δευτέρα (21/8) η σεζόν 2017-18 για τον ΑΣ Καρδίτσας με τους "κυανόλευκους" να πραγματοποιούν την πρώτη ανοιχτή προπόνηση.

SHARE:  

Τη Δευτέρα (21/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών στο μπάσκετ, με τον ΑΣ Καρδίτσας να καλείται τον νικητή του ζευγαριού ΚΑΟ Κορίνθου - Ηράκλειο ΟΑΑ.

SHARE:  

Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων με τον ΑΣ Καρδίτσας να συμμετέχει στην Α2.

SHARE:  

Μία ακόμη προσθήκη ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (21/8) ο ΑΣ Καρδίτσας, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Α2.

SHARE:  

Με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (18/8) ο ΑΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τη Στεφανία Θέου, η οποία θα αναλάβει την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.

SHARE:  

Με στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στην ιστορική πρόκληση, ξεκινά τη Δευτέρα την προετοιμασία της, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας.

SHARE:  

Με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (11/8) ο ΑΣ Καρδίτσας εκφράζει ένα μεγάλο... "ευχαριστώ" στους επτά αθλητές με τους οποίους δεν ανανεώθηκε η συνεργασία.

SHARE:  

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΑΣ Καρδίτσας, καθώς τη Δευτέρα (7/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου σέντερ, Στέφαν Τζόρτζεβιτς.

SHARE:  

Σε δύο μεταγραφές νεαρών αθλητών προχώρησε την Παρασκευή (28/7) η διοίκηση του ΑΣ Καρδίτσας.

SHARE:  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

31

81

32

32

33

34

35

36

37

38