Α.Σ. Καρδίτσας

Κάθε αγώνας, σε ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών όπως η φετινή Β’ Εθνική έχει τη δική του αξία και σημασία, μερικές αναμετρήσεις όμως, έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Ένα πολύ κρίσιμο ματς, με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, δίνει ο Α.Σ.Καρδίτσας την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο.

Με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον, γίνεται το απόγευμα της Τρίτης στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.Καρδίτσας.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ.Καρδίτσας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όμως το σωματείο της πόλης μας έχει σαν στόχο να αναδιοργανωθεί και να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Α.Σ.Καρδίτσας και Τιτάνες Παλαμά υπόσχονται πλούσιο θέαμα στο φιλανθρωπικό αγώνα που δίνουν τη Μ. Πέμπτη (6 μ.μ.) στο κλειστό της Καρδίτσας.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός της περιοχής μας, είναι κοντά στις κοινωνικές ανάγκες και δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Μια ακόμη νίκη, την 20η στο πρωτάθλημα και την έκτη συνεχόμενη πέτυχε ο Α.Σ.Καρδίτσας, που πέρασε χωρίς προβλήματα από τον Πολύγυρο, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 57-81.

Στον Πολύγυρο αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΣΚ, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Βορρά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

30

31

81

32

32

33

34

35

36

37

38