Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/9) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΣΚ - Ηρακλής, για την 3η αγωνιστική της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

SHARE:  

Το KarditsaSport σας προσφέρει φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/9), Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/9) στο γήπεδο Προαστίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την φιλική αναμέτρηση, ΑΟ Σελλάνων - Διγενής Νεοχωρίου.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο γήπεδο Καλογραιανών και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Πάμισσος - Αγναντερό για την 1η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο γήπεδο Φαναρίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αστέρας - ΑΕ Καρποχωρίου για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο γήπεδο Μητρόπολης και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Δόξα Μητρόπολης - ΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο γήπεδο Κρανέας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟ Κρανέας - Άρης Καρδίτσας, για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

7469704871ad banner