Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο γήπεδο της Φαναρίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξ' αναβολής αναμέτρηση Αστέρας - Ταυρωπός (0-0), για την 20ή αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο γήπεδο Κρανέας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξ' αναβολής αναμέτρηση ΑΟ Κρανέας - Ελπίδα (3-0), για την 20ή αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο γήπεδο Καμινάδων και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξ' αναβολής αναμέτρηση Νίκη Καμινάδων - Μαυραϊκή (3-1), για την 20ή αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο γήπεδο του Νοσοκομείου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξ' αναβολής αναμέτρηση ΑΟΚ - Πάμισσος (1-1), για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) στο γήπεδο Αγίου Νικολάου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ταυρωπός - Προδρομιακός (3-0) για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) στο βοηθητικό γήπεδο Σοφάδων και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Μαυραϊκή - ΑΟ Κρανέας (0-0) για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Το KarditsaSport σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αλμυρός - ΑΟ Σελλάνων (1-1) για την 20ή αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

SHARE:  

74697048thessaliki cavaad banner