Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Αγναντερού και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αγναντερό - Δόξα Μητρόπολης για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Καμινάδων και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αργεντινή Καρδίτσας - ΑΟ Φύλλου για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Καρδιτσομάγουλας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟΚ - ΑΕ Λεονταρίου για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Αρτεσιανού και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Διγενής - ΑΟ Μυρίνης για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Ματαράγκας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Θεσσαλικός Ματαράγκας - ΑΟ Κρανέας για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο γήπεδο Αγίου Νικολάου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ταυρωπός - ΑΕ Καρποχωρίου για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) στο Κλειστό της Καρδίτσας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ήφαιστος - Ίκαροι Τρικάλων για την εξ' αναβολής 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ.

7469704871ad banner