Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Φωστήρας - Θύελλα Νεοχωρίου, για την 8η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Το KarditsaSport σας προσφέρει φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Νίκη Κέδρου - ΑΣ Αναγέννηση, για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟ Μορφοβουνίου - Θύελλα Ριζοβουνίου, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο του Νοσοκομείου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Εθνικός - Αίας Μαραθέας, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο Καμινάδων και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αργεντινή Καρδίτσας - Ήφαιστος, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο Προαστίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟ Σελλάνων - Διγενής Νεοχωρίου, για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο Μητρόπολης και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Δόξα Μητρόπολης - Απόλλων Μακρυχωρίου, για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

74697048thessaliki cavaad banner