Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/4) στο γήπεδο Ξυνονερίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξ' αναβολής αναμέτρηση Ήφαιστος - Μορφοβούνι, για την 24η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/4) στο γήπεδο Αγίου Νικολάου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ταυρωπός - Νίκη Καμινάδων (0-0), για την 3η αγωνιστική των Play Off της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/4) στο γήπεδο Αγίου Θεοδώρου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αετός Αγίου Θεοδώρου - Προδρομιακός (3-0), για την 3η αγωνιστική των Play Out της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/4) στο γήπεδο Καρποχωρίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΕ Καρποχωρίου - ΑΟ Κρανέας (2-1), για την 3η αγωνιστική των Play Off της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/4) στο γήπεδο Ρούσσου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΠΟΚ - Άρης Καρδίτσας (2-1), για την 3η αγωνιστική των Play Out της Α1 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο γήπεδο Παλαιοκκλησίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου - Αργεντινή (0-0), για την 24η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Βαγγελίτσα Κουσιάντζα - ΑΟ Ζαϊμίου (0-0), για την 25η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

74697048thessaliki cavaad banner