Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο Κρανέας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση, ΑΟ Κρανέας - Ηρακλής Καρδ/λας, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο Αγναντερού και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση, Αγναντερό - Απόλλων Μακρυχωρίου, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ελπίδα - Παλαμαϊκή, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο Μητρόπολης και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Δόξα Μητρόπολης - Πάμισσος, για την 25η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο της Φαναρίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αστέρας - Αστέρας Βλοχού, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και σας προσφέρει φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ταυρωπός - Κένταυρος Ανάβρας, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/3) στο γήπεδο του Μάρκου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση της τοπικής Δόξας κόντρα στον Θεσσαλικό Ματαράγκας, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

7469704871ad banner