Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στο ΔΑΚ και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Άρης - Καλλιθέα, για τον δεύτερο ημιτελικό της Football League Νέων.

SHARE:  

Το KarditsaSport σας προσφέρει φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Λαμία - Αναγέννηση, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Football League.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) στο γήπεδο Συνοικίας Αγίας Παρασκευής και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την φιλική αναμέτρηση, Άρης Καρδίτσας - Παλαίμαχοι.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/6) στο ΔΑΚ και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας - ΟΦΗ, για την 33η αγωνιστική της Football League.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στο γήπεδο του Ρούσσου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το φιλικό - γιορτή μεταξύ Διαγόρα και Α.ΠΟ.Κ

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/5) στο γήπεδο του Προδρόμου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση μπαράζ κατάταξης της Β' ΕΠΣΚ, Άρης Καρδίτσας - Ήφαιστος.

SHARE:  

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) στο γήπεδο της Απιδιάς και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Απιδιά - Διαγόρας, για την 6η αγωνιστική των play off του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

7469704871ad banner