Φωτορεπορτάζ

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) στο γήπεδο της Απιδιάς και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Απιδιά - Διαγόρας, για την 6η αγωνιστική των play off του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) στο γήπεδο του Καλλιφωνίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Αετός Καλλιφωνίου - Προδρομιακός, για την 6η αγωνιστική των play off του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) στο γήπεδο της Φαναρίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Άρης Καρδίτσας - ΑΟ Μελισσοχωρίου, για την 6η αγωνιστική των play off του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) στο γήπεδο Ξυνονερίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Ήφαιστος - Εθνικός Καρδίτσας, για την 6η αγωνιστική των play off του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/5) στο γήπεδο Προαστίου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟ Σελλάνων - Ατρόμητος Παλαμά, για την 6η αγωνιστική των play off της Α' ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/5) στο γήπεδο της Κρανέας και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΑΟ Κρανέας - Θεσσαλικός Ματαράγκας, για την 6η αγωνιστική των play off της Α1 ΕΠΣΚ.

Ο φακός του KarditsaSport βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/5) στο γήπεδο Προδρόμου και σας προσφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση Προδρομιακός - Άρης Καρδίτσας, για την 5η αγωνιστική των play off του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ.

7469704871ad banner