Α' ΕΠΣΚ

Φιλική αναμέτρηση περιελάμβανε για την ΑΕ Λεονταρίου το πρόγραμμα της Κυριακής (20/8), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

SHARE:  

Μια άκρως ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) στο γήπεδο του Βιολογικού, ανάμεσα σε δύο ομάδες με υψηλές βλέψεις στη φετινή Α' ΕΠΣΚ.

SHARE:  

Με φιλική αναμέτρηση συνέχισαν το Σάββατο (19/8) την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, οι ΑΟ Αγναντερού και Νίκη Καμινάδων.

SHARE:  

Φιλική αναμέτρηση είχε το μενού του Σαββάτου (19/8) για τον Ατρόμητο Παλαμά, ο οποίος αντιμετώπισε στο Ρούσσο τον Διαγόρα.

SHARE:  

Τις φιλικές αναμετρήσεις στην περίοδο της προετοιμασίας συνέχισε ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) υποδέχτηκε τον Ταυρωπό.

SHARE:  

Ακόμη μια δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησαν την Παρασκευή (18/8) οι ιθύνοντες της ΑΕ Καππαδοκικού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το "κιτρινόμαυρο" ρόστερ.

SHARE:  

Τα φιλικά προετοιμασίας θα συνεχίσει ο Απόλλων Μακρυχωρίου, έτσι ώστε το προπονητικό τιμ να μοντάρει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα.

SHARE:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 39a4180
40424344

45

46

47