Σταυρό-λεξο

«Συμμετοχή»

Αλαλούμ επικρατεί για ακόμη μια φορά στη Football League. Αρκετές είναι οι ομάδες που το… σκέφτονται να δηλώσουν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Δεν μπορεί με τίποτα να στρώσει αυτή η ριμάδα κατηγορία, η οποία πριν μερικά χρόνια αποτελούσε τη βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου…

SHARE:  

«Κρίμα»

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΚ, η Δόξα Αμπέλου έφτασε μια ανάσα από την 5άδα. Αυτό όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Άλλωστε δεν ήταν και στους στόχους της ομάδας να αλλάξει κατηγορία. Πλέον, τα πάντα ενόψει της νέας σεζόν, παραμένουν ρευστά στους “ερυθρόλευκους”. Όπως και να’ χει πάντως θα είναι ΚΡΙΜΑ να χαλάσει όλο αυτό που έχτισε ο Σωτήρης Τράντος και η παρέα του!

SHARE:  

«Ριζικά»

Σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της προχώρησε η νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΚ, Παλαμαϊκή. Η ομάδα του Φώτη Στάμου θα παρουσιαστεί ΡΙΖΙΚΑ αλλαγμένη στο νέο πρωτάθλημα, καθώς κατά τα 2/3 θα είναι διαφορετική από πέρσι. Βέβαια θα χρειαστεί τον χρόνο της μέχρι να βρει… χημεία.

SHARE:  

«Εξελίξεις»

Την άφιξη του Μίλερ περιμένουν άπαντες στην Αναγέννηση. Άλλωστε, πέρασε κάτι παραπάνω από ένα 10ημερο, από τη στιγμή που ο Γερμανός ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου. Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε όλα τα επίπεδα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

SHARE:  

«Σελίδα»

Η Αναγέννηση από το απόγευμα της Πέμπτης (22/6) άλλαξε και επίσημα ΣΕΛΙΔΑ σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι. Βέβαια, θα φανεί στην πράξη κατά πόσο αυτή η εξέλιξη θα έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Βλέπετε με όσα έχουν δει τα ματάκια μας στο παρελθόν… καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι!

SHARE:  

22

dimiourgia

22

22a

2325

26

27

28

29

85