Ολυμπιακός Καρδίτσας

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας μετά από 7 συναπτά έτη παρουσίας στην Α1 ΕΣΚΑΘ την αποχαιρετά και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2.

SHARE:  

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας πάλεψαν σκληρά στον τελικό, ωστόσο ηττήθηκαν με 70-51 από τους αντίστοιχους του Αιολικού Βόλου.

SHARE:  

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την αυλαία του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ και ο Ολυμπιακός Καρδίτσας αποχαιρέτησε την κατηγορία.

SHARE:  

Πρωταθλητές εφήβων Νομού Καρδίτσας αναδείχτηκαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

SHARE:  

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιελάμβανε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ (2ος όμιλος) για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας.

SHARE:  

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η Ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ιχθυοτροφείο - Εστιατόριο "Εύρυτος" Αφοί Μίσσα στη λίμνη Πλαστήρα.

SHARE:  

Τον Αστέρα Λάρισας υποδέχτηκε την Κυριακή (21/1) ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ (2ος όμιλος).

SHARE:  

Τους Δαναούς στα Τρίκαλα αντιμετώπισε το Σάββατο (16/12) ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ (2ος όμιλος).

SHARE:  

Τον ισχυρό και αήττητο ΓΣ Αμπελώνα, υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/12) στο Κλειστό της πόλης, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

SHARE:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

82ELTA Courier kartes82543951

53

52

555758