Ολυμπιακός Καρδίτσας

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς γνώρισε βαριά ήττα στα γειτονικά Τρίκαλα.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας να παίρνει μέρος σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες.

Μέσα από μια όμορφη ευχετήρια κάρτα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας μοίρασε ευχές για καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Βαριά ήττα στο κλειστό της πόλης από τον Αμπελώνα γνώρισε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας και ηττήθηκε στη Λάρισα από τον τοπικό Εθνικό στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Έπρεπε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ για να γευτεί ο Ολυμπιακός Καρδίτσας την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Νέα ήττα υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) ο Ολυμπιακός Καρδίτσας την πέμπτη σε ισάριθμα παιχνίδια του στην φετινή Α1 ΕΣΚΑΘ.

Σε μια ακόμα μπασκετική πρόκληση θα βρεθούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού Καρδίτσας που καλούνται να αντιμετωπίσουν την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Ιβανώφειο κλειστό γυμναστήριο.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός και γνώρισε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τον ΓΣ Σοφάδων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

828254394051

53

52

555758