Ολυμπιακός Καρδίτσας

Έτοιμοι δηλώνουν οι Παίδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας για τη μάχη της Β' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης 19 με 23 Απριλίου.

Με χρυσά γράμματα έγραψαν ιστορία οι Παίδες του Ολυμπιακού καθώς το Σάββατο 8 Απριλίου νίκησαν την ομάδα του Αίολου Τρικάλων με σκορ 61-58, κατακτώντας το Πανθεσσαλικό κύπελλο.

Ραντεβού με την ιστορία θέλει να γράψει η Παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο (8-9/4) καλείται να αντιμετωπίσει στον τελικό Θεσσαλίας την ομάδα του Αίολου Τρικάλων.

Με μια μεστή εμφάνιση ο Ολυμπιακός Καρδίτσας νίκησε το Σάββατο (25/3) στο κλειστό της πόλης την Ελασσόνα και παρέμεινε οριστικά στην κατηγορία.

Η ομάδα των Παμπαίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας αγωνίστηκε στα Τρίκαλα με τον τοπικό Αίολο πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, γνωρίζοντας την ήττα στον Αμπέλωνα από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μια σπουδαία νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) στο Κλειστό της πόλης.

Με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε από τα γειτονικά Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Το πάλεψε, όμως δεν τα κατάφερε και επέστρεψε με ήττα από την Ελασσόνα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

828254394051

53

52

555758