Ολυμπιακός Καρδίτσας

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

SHARE:  

Έτοιμοι δηλώνουν οι Παίδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας για τη μάχη της Β' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που γίνεται στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης 19 με 23 Απριλίου.

SHARE:  

Με χρυσά γράμματα έγραψαν ιστορία οι Παίδες του Ολυμπιακού καθώς το Σάββατο 8 Απριλίου νίκησαν την ομάδα του Αίολου Τρικάλων με σκορ 61-58, κατακτώντας το Πανθεσσαλικό κύπελλο.

SHARE:  

Ραντεβού με την ιστορία θέλει να γράψει η Παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο (8-9/4) καλείται να αντιμετωπίσει στον τελικό Θεσσαλίας την ομάδα του Αίολου Τρικάλων.

SHARE:  

Με μια μεστή εμφάνιση ο Ολυμπιακός Καρδίτσας νίκησε το Σάββατο (25/3) στο κλειστό της πόλης την Ελασσόνα και παρέμεινε οριστικά στην κατηγορία.

SHARE:  

Η ομάδα των Παμπαίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας αγωνίστηκε στα Τρίκαλα με τον τοπικό Αίολο πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

SHARE:  

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, γνωρίζοντας την ήττα στον Αμπέλωνα από την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ.

SHARE:  

Μια σπουδαία νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) στο Κλειστό της πόλης.

SHARE:  

Με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε από τα γειτονικά Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

SHARE:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

828254394051

53

52

555758