Τιτάνες Παλαμά

Σε μια αναμέτρηση που δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής οι Τιτάνες νίκησαν με το εμφατικό 93-36 τον Βίκο και έτσι κράτησαν επαφή με την πρωτοπόρο Ελίμεια.

Τους διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 3ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Με την 11η (εξ' αναβολής) αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ο ομίλου του Βορρά της Γ' Εθνικής.

Οι Τιτάνες πήραν ένα πολύτιμο διπλό στο Πολύκαστρο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής κρατώντας επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (13/1) η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά με την οποία ξεκαθαρίζοντας πως δίπλα στη ομάδα χρειάζεται εκείνους που το δείχνουν στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Τους διαιτητές της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 3ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/1) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα της αναβολές λόγω κακοκαιρίας, με πέντε παιχνίδια να αναβάλλονται στον Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνική και δυο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μέσα από μια όμορφη ευχετήρια κάρτα η οικογένεια των Τιτάνων Παλαμά μοίρασε ευχές για Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Μετά από 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής, οι Τιτάνες γνώρισαν την ήττα στην Ευκαρπία από την τοπική ομάδα με τελικό σκορ 79-62.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

81

30

31

81

32

32

33

34

35

36

37

38