Τιτάνες Παλαμά

Οι Τιτάνες έδειξαν για ακόμη μία φορά το κοινονικό τους πρόσωπο, καθώς δώρισαν αθλητικό υλικό σε μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων του Παλαμά.

SHARE:  

Μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη ολοκλήρωσαν οι ιθύνοντες των Τιτάνων Παλαμά, καθώς την Τρίτη (19/9) έδωσαν τα χέρια με τον Κώστα Κουσιάντζα.

SHARE:  

Το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) οι Τιτάνες Παλαμά έδωσαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2017-18.

SHARE:  

Θετική ήταν η εμφάνιση των Τιτάνων Παλαμά στο φιλικό - πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Νίκη Βόλου, λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας (Τετάρτη 13/9) κόντρα στους Ίκαρους Σερρών.

SHARE:  

Ακόμη μια μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες των Τιτάνων Παλαμά, ανακοινώνοντας την Πέμπτη (31/8) την απόκτηση του νεαρού Νίκου Κατσαδούρου.

SHARE:  

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν που καταφτάνει.

SHARE:  

Στα... βάσανα μπήκαν από την περασμένη Δευτέρα (21/8) οι νεοφώτιστοι στη Β' Εθνική, Τιτάνες Παλαμά.

SHARE:  

Οι Τιτάνες Παλαμά την περασμένη σεζόν πραγματοποίησαν μια ονειρική χρονιά, όπου στέφτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

SHARE:  

Μετά την κλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, οι νεοφώτιστοι στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής, Τιτάνες Παλαμά, θα κάνουν πρεμιέρα εκτός έδρας με αντίπαλο το Στρατώνι.

SHARE: