Νέα

Όλα έτοιμα για τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία "THROUGH THE CITY LIGHTS" που συνδιοργανώνουν το βράδυ της Παρασκευής 22/09/2017 στο κέντρο της Καρδίτσας ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδίτσας "ΠΕΡΣΕΑΣ" και ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Εβδομάδας κινητικότητας.

SHARE:  

Η Καρδίτσα το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) υποδέχθηκε τη "Φλόγα της Αγάπης" της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών.

SHARE:  

Η Ομοσπονδία το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της α’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

SHARE:  

Το βράδυ της Κυριακής (17/9) στο "Σινάν Ερντέμ" της Κωνσταντινούπολης η Σλοβενία έγραψε ιστορία καθώς αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποτελώντας την μικρότερη πληθυσμιακά χώρα της ηπείρου που φτάνει σε τέτοιο επίτευγμα.

SHARE:  

Το βράδυ της Παρασκευής (15/9) πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας εκδήλωση για την επίσημη έναρξη συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με την Ακαδημία Πανελληνίου Καρδίτσας.

SHARE:  

Συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Ελλάδος, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της β' φάσης.

SHARE:  

Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη (14/9) η Ακαδημία Πανελλήνιος Καρδίτσας, γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας της με τον Ατρόμητο Αθηνών.

SHARE:  

22

dimiourgia

22

22a

2325

26

27

28

29

85