Νέα

ΣΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε δράση και φέτος στο ημιμαραθώνιο Αθηνών που έγινε στο σύνταγμα με τους Αντωνίου Σωτήρη Κωνσταντούλα Αχιλλέα, Φούκα Δημήτρη και Κουκουζέλη Ανδρέα που έτρεξε σε αγώνα 5 χλμ που έγινε ταυτόχρονα.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν στις 19/03/2017 οι διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING με την άδεια της Περιφέρειας Καρδίτσας και την στήριξη του Δήμου Παλαμά.

Στο Λίβερπουλ ταξίδεψαν οι Γιώργος Κοντός και Κώστας Τσίλιας, αποκομίζοντας πλούσιες εμεπιρίες από αυτή τη εκδρομή στην οποία συμμετείχε το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Την πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιήσει, αυτή την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) η Εθνική μας ομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Βέλγιο.

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας, σχετικά με τους πρωταγωνιστές του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπως και για την μη πρόσκλησή του από τους διοργανωτές του θεσμού.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ζητά να μη διεξαχθούν τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Ο ΣΔ Καρδίτσας έδωσε το παρών και φέτος στο ημιμαραθώνιο Τρικάλων τιμώντας για ακόμη μία χρονιά τη μνήμη του φίλου και συναθλητή "Θανάση Σταμόπουλου".

22

dimiourgia

22

22a

2325

26

27

28

29

85