Νέα

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (23/7) στο γήπεδο Ξυνονερίου.

SHARE:  

Η Εθνική Νέων Αντρών υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου την Κυριακή (23/7) αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό 65-56 το Ισραήλ.

SHARE:  

Με ανακοίνωσή τους την Πέμπτη (20/7) οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννησης, ΛΕΦΑΚ, ευχαρίστησαν τον Βασίλη Μπούρμπο για την προσφορά του στους "κιτρινόμαυρους", ενώ δεν παρέλειψαν να καλωσορίσουν τον νέο Πρόεδρος της ομάδας, Ντίτερ Μίλερ.

SHARE:  

Λίγες ώρες μετά το οριστικό deal μεταξύ των Μίλερ και Μπούρμπου, οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννηση Ultras Gate-3, με ανακοίνωσή τους καλωσόρισαν τον νέο Πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Eπιτέλους τελείωσε το σίριαλ της μεταβίβασης της ομάδας στον κ. Μίλερ.

Μας πήρε κοντά στον ένα μήνα βέβαια χωρίς να έχουμε καμιά ενημέρωση για το που κολλούσε το όλο θέμα μια και ο ερασιτέχνης θα μπορούσε να ενημερώσει το κόσμο αφού λέγανε σε ανακοινώσεις ερασιτέχνης-παε είναι ένα!

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον κ. Μίλερ στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αποκτήσει η ομάδα υγεία και σωστή λειτουργία, προϋπόθεση όμως να ξεπληρωθούν τα χρέη σε ικα-εφορία και όπου αλλού αν υπάρχουνε.

Να κερδίζουμε ή να χάνουμε στα ίσια και να χαιρόμαστε ή να λυπόμαστε αληθινά !

Καλή αρχή να έχουμε και βροντερό παρόν ΌΛΟΙ στη πρώτη προπόνηση..."

 

SHARE:  

Την έναρξη γυναικείου τμήματος γνωστοποίησε πως ξεκινά ο Διγενής Αρτεσιανού με προπονητές τον Τόλη Παπακώστα (UEFA C) και τη Βιβή Αλεξίου απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας.

SHARE:  

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποχώρησή του από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Σδρόλιας βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

SHARE:  

Σε καλοκαιρινό camp Ποδοσφαίρου στην Διεθνή Κατασκήνωση Καλύβας στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά η Ακαδημία Ταυρωπού από τις 4 έως 12 Ιουλίου.

SHARE:  

22

dimiourgia

22

22a

2325

26

27

28

29

85