ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Ραντεβού με ιστορία και ΑΕΚ!

arvithas

 

ilios

Την Ευρωπαία ΑΕΚ των μεγάλων αστεριών υποδέχεται το Σάββατο (7:15 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ έχει το Σάββατο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, αλλά και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, θα έχουν όσοι βρεθούν το απόγευμα (7:15 μ.μ.) του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Ο αγώνας ανοίγει την αυλαία του Β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Basket League και δίνει μία ακόμη ευκαιρία στον Α.Σ.Κ. να διεκδικήσει τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Το κάθε ματς έχει τη δική του σημασία και οι «κυανόλευκοι» έχουν δείξει ότι απέναντι στους «ισχυρούς» της μεγάλης κατηγορίας στέκονται ανταγωνιστικά. Σε αυτό το ιστορικό ματς, ο Α.Σ.Κ. θέλει να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη νίκη, έχοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη των φιλάθλων του, που δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο υπερσύγχρονο κλειστό της πόλης μας. Τη δύναμη της έδρας, τον ενθουσιασμό και το πάθος θέλουν να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου για να κοιτάξουν στα μάτια την ΑΕΚ, ομάδα γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και αδιαμφισβήτητη δυναμική στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Α.Σ.Κ. έχει όμως τις δικές του πιθανότητες, τις οποίες θέλει να εξαντλήσει και να υπερβεί, για να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα της Καρδίτσας, ενισχυμένη από τις προσθήκες των Αμερικανών γκαρντ Τζάροντ Γουέστ και Λαμάρ Πίτερς στοχεύει σε μία πολύ διαφορετική παρουσία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το ματς κόντρα στην Ένωση με απόλυτη σοβαρότητα. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του εφιστούν συνεχώς την προσοχή στους παίχτες τους για τη σημασία του αγώνα και την ποιότητα του αντιπάλου, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια άμεσης προσαρμογής των νέων μελών του ρόστερ σε ρόλους και αγωνιστική φιλοσοφία, για την αποδοτικότερη και βέλτιστη δυνατή εικόνα του συνόλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το προπονητικό επιτελείο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Άλεξ Χάντερ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στον ώμο.

Γιάννης Μίσσας και Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ για το ματς με την ΑΕΚ

Ενόψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ.

Ο κ. Μίσσας έδωσε το σύνθημα για μία σειρά από τελικούς στο Β' γύρο του πρωταθλήματος και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την προσπάθεια ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα: «Γενικά ξέρουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Όμως είναι σημαντικό ο κόσμος της Καρδίτσας που μας στηρίζει όλο αυτό το διάστημα να καταλάβει ότι η προσαρμογή μας στην Basket League είναι πολύ δύσκολη, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της χρονιάς και με τον κόουτς Αγγέλου αλλά και τώρα με τον κ. Παπανικολόπουλο είναι πολύ μεγάλη και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Για εμάς κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ξεκινάμε από το ματς του Σαββάτου, απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η οποία πέρασε και στους ‘16’ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εμείς με τη βοήθεια του κόσμου που ξέρουμε ότι θα τον έχουμε δίπλα μας ακόμη μία φορά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά του, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ χαρακτήρισε δυνατή ομάδα την ΑΕΚ και με τη σειρά του ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου γι'αυτό το παιχνίδι: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να προετοιμαστεί ενόψει του Β’ γύρου του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αντίπαλός μας είναι η ΑΕΚ, μία πολύ δυνατή ομάδα κι ευελπιστούμε με την υποστήριξη των φιλάθλων (όπως και στο πρόσφατο ματς με τον Προμηθέα) να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων που πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, αλλά και στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο

στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14/1 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Κοπή πίτας την Κυριακή για τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Καρδίτσας

Με ευχές για καλή χρονιά, υγεία και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. η κοπή πίτας των Ακαδημιών του Α.Σ. Καρδίτσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και καλούνται όλοι οι αθλητές και οι γονείς τους, σε ένα πρωινό που θα περιλαμβάνει πολύ μπάσκετ, διαγωνισμούς, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n