ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Α.Σ.Κ.!

arvithas

 

ilios

Απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Ερμή Λαγκαδά, ο Α.Σ.Καρδιτσας στάθηκε ως ίσος και διεκδίκησε τη νίκη, όμως το φινάλε άφησε μια "πικρή" γεύση για την ομάδα της πόλης μας.

Ο Α.Σ.Κ. έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 33-34, αλλά δε συνέχισε ανάλογα στην τρίτη περίοδο, όταν ο Ερμής Λαγκαδά πέρασε μπροστά με 57-50. Η ομάδα της Καρδίτσας αντέδρασε, μπήκε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και προηγήθηκε με 62-64 3,5 λεπτά πριν τη λήξη, όμως στο φινάλε με δύσκολα καλάθια των γηπεδούχων αλλά και κάποια «φαλτσοσφυρίγματα», ο Α.Σ.Κ. γνώρισε τελικά την ήττα με 74-69.

Για το ματς του Λαγκαδά, αλλά και για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κώστας Ρουμελιώτης δήλωσε τα εξής: "Η ήττα στο Λαγκαδά μας στοίχισε, γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε τη νίκη. Αν και ξεκινήσαμε μουδιασμένα, καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό και θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά στο ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο ο Ερμής εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας και προηγήθηκε, αλλά εμείς επιστρέψαμε και περάσαμε μπροστά. Στο τέλος, δικά μας λάθη αλλά και κάποιων άλλων, μας στέρησαν τη νίκη. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα που παραμένει αήττητη, είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο εφαρμόσαμε, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο και η ποιότητα δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι στη Γ’ Εθνική και εμείς πρέπει κάθε Κυριακή να δίνουμε το 110%. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά στις προπονήσεις και καταφέραμε να κοιτούμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια εντός κι εκτός έδρας. Θα δούμε τα λάθη μας, αλλά πρέπει άμεσα να προετοιμαστούμε για την Κυριακή, γιατί μας περιμένει ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι. Το Στρατώνι είναι μια έμπειρη ομάδα με ικανό προπονητή που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστήσει, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και θα έρθει στην Καρδίτσα για να κερδίσει. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να υπερασπιστούμε πάση θυσία την έδρα μας. Οι φίλαθλοί μας, είναι η μεγάλη μας δύναμη. Θέλουμε το κλειστό γεμάτο, να μην είναι καμία θέση άδεια. Την Κυριακή αλλά και σε κάθε εντός έδρας ματς, καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των παικτών μας, να τους δώσει ώθηση και δύναμη".

Επόμενο ματς με Στρατώνι

Πολύ δύσκολο ματς έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει την Κυριακή στο κλειστό το Στρατώνι. Η ομάδα της Χαλκιδικής, με πολύχρονη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και θα έρθει την Κυριακή στην Καρδίτσα με στόχο να διευρύνει το σερί. Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. θέλει πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μη χάσει έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Από την Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα, στο οποίο η ομάδα της πόλης μας θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ξεκίνημα με νίκη για την Κ21 του Α.Σ.Καρδίτσας

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας, η ομάδα Νέων του Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο επιβλήθηκε με 67-59 της ομάδας Νέων του Αιόλου Τρικάλων. Σε ένα παιχνίδι με δυνατές φάσεις και πολύ ενδιαφέρον οι μικροί και των δυο ομάδων έδειξαν σε μεγάλα διαστήματα το ταλέντο τους δημιουργώντας όμορφες φάσεις με τους παίκτες του Α.Σ.Κ. να είναι πιο αποφασιστικοί στα κρίσιμα σημεία και να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 67-59. Όπως είναι γνωστό, ο Α.Σ.Καρδίτσας όσο και άλλες ομάδες εθνικών κατηγοριών, παίρνουν από φέτος μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ανδρών, με ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από παίκτες κάτω των 21 ετών. Στόχος, η συλλογή εμπειριών και αγωνιστικών παραστάσεων για τους μικρούς της ομάδας, που έχουν μπροστά τους ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για να βελτιωθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 32-27, 53-43, 67-59.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Καρδίτσας Κ21 (Κομποδιέτας-Δεληγιάννης-Εγγλέζος): Κουτσόπουλος, Κατσαρός 12(2), Μπρούτσος 6, Ζωιτσάκος 27(1), Παπαευθυμίου Αγ. 4, Παπαευθυμίου Β. 8, Κούτσικος, Μπαλωμένος 3(1), Χαρίτος 2, Θεοχάρης 5, Καλαμπαλίκης.

Αίολος Τρικάλων Κ21(Χριστάκος): Σπαθής 2, Πάσχος 4, Μαλακασιώτης 6, Μιχαηλίδης 7(1), Σαράντης 2, Κατσαδούρος 12(2), Ζάχος 4, Βασιλείου 10, Τσιάνης 10, Σιαφαρίκας 2.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...