Τιτάνες Παλαμά

 

katevas 2024 1139X350

 

Γενική Συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ. στους Τιτάνες!

Με επιστολή του ο Πρόεδρος των Τιτάνων Παλαμά, έκανε γνωστό πως στις 20 Μαΐου και ώρα 20:30 θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

"Πλησιάζουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 και για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Β’ Εθνική τη μεγάλη αυτή κατηγορία.

Δυστυχώς όπως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, έτσι και το ταξίδι σ’αυτή την κατηγορία έφτασε στο τέλος του.

Νιώθω την υποχρέωση και έχω την τιμή να ευχαριστήσω εκ’ μέρους του ΔΣ τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και τους χορηγούς που μας στήριξαν.

Επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και μέλη του ΔΣ που με χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί οδηγήσαμε την ομάδα στην ομαλή πορεία προς τον τερματισμό της χρονιάς.

Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους προπονητές των ακαδημιών για την δουλειά τους.

Ακόμη να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές της φετινής χρονιάς στην μεγάλη ομάδα τον Σερίφη Κώστα στην αρχή της περιόδου και τον Μάμμο Θοδωρή στην δεύτερη και δυσκολότερη περίοδο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Τέλος αυτούς που με περίσσεια ψυχικά και σωματικά αποθέματα βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα,άντεξαν μέχρι το τέλος και έβγαλαν εις πέρας τη δύσκολη αυτή χρονιά,τους παίκτες.

Ένα μεγάλο μπράβο σ’αυτούς τους ήρωες και μια μεγάλη συγγνώμη  για τις δύσκολες στιγμές.

Βέβαια, δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε  αυτούς που με σκοπιμότητα και μεθοδικότητα, προσδοκώντας στην προσωπική τους προβολή, φέρανε την ομάδα πολλές φορές σε αδιέξοδο.

Στην ιστορία της αυτή η ομάδα εκπροσωπώντας επάξια τον νομό μας στο πανελλήνιο μπάσκετ, δεν τα παράτησε ποτέ και πάντα έβρισκε την δύναμη να προχωράει.

Έτσι λοιπόν μετά από μια δύσκολη χρονιά καλώ τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στην Γενική Συνεύλευση την 20/05/2016 και ώρα 20:30 στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων Παλαμά.

Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί όρθια και σύντομα να επανέλθει στις επιτυχίες.

Σας ευχαριστώ,

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Μπιρνάρας"

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios