Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Ματσάρες σήμερα...

 
 
1
4
3
 

Μπορεί η ΜΠΕΝΦΙΚΑ να είχε «κλειδώσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση στους «8» αλλά, στο «ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ» αναμενόταν «μάχη».

Το 1-0 του πρώτου ματς με το γκολ του απόντα λόγω τραυματισμού Αντεγιέμι ήταν «εύθραστο» και τελικά όπως φάνηκε δεν έφτανε στους Γερμανούς.

Η Αγγλική ομάδα με την μέτρια πορεία στην ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ έχει μόνο αυτόν τον τίτλο να «κυνηγήσει» και πλέον έχει μία ακόμη ευκαιρία. Σήμερα το πρόγραμμα έχει ακόμη πιο σημαντικά ματς. Ή μάλλον μεγαλύτερα «ονόματα» στο γήπεδο.

Σημαντικό «διπλό» για την ΜΠΑΓΕΡΝ στο Παρίσι με σκόρερ αυτόν που μόνιμα «πληγώνει» των πρώην ομάδα του, τον Κίνγκσλει Κομάν. Όμως η πρόκριση έχει ακόμη δρόμο. Η ΠΑΡΙ έστω και χωρίς τον Νεϊμάρ είναι μία ομάδα που μπορεί να παίξει για την ανατροπή. Μπορεί να παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην άμυνα αφού από τη ΝΑΝΤ σε διάστημα δέκα λεπτών, δέχθηκε δύο γκολ αλλά, από την μέση και μπροστά λόγω Εμπαπέ είναι πάντα πολύ επικίνδυνη. Η ΜΠΑΓΕΡΝ έχει διαφορετικό πρόσωπο στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ από ότι στην Μπουντεσλίγκα. Είναι άλλωστε η μοναδική ομάδα που έφτασε στα νοκ-άουτ μόνο με νίκες. Το σκόρ του πρώτου αγώνα μπορεί να της δίνει ένα προβάδισμα στα προγνωστικά, η παράδοση είναι με το μέρος της αλλά, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Έχει και ένα θέμα, αφού ο κόουτς Νάιγκεσλμαν σπάνια κατεβάζει την ίδια 11άδα σε δύο αγώνες. Ο τίτλος φαβορί σε ένα τέτοιο ματς πάει ...περίπατο. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει «μάχη»...

Στο Μιλάνο η ΤΟΤΕΝΑΜ αντιμετώπισε μία ΜΙΛΑΝ που δεν συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της όπως στο Καμπιονάτο. Έτσι το τελικό 1-0 άφησε «ανοιχτούς λογαριασμούς». Ο Κέιν και η παρέα του δεν ...αστειεύονται και μάλιστα εντός έδρας ενώ για τους φιλοξενούμενους έστω και την τελευταία στιγμή επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό ο Γάλλος γκολκήπερ Μενιάν. Ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλή δουλειά σήμερα. Μπορεί η Τότεναμ να πετύχει ένα γκολ αλλά, η Μίλαν στην κόντρα έχει «απαντήσεις». Σε κάθε περίπτωση αυτό το ματς μπορεί να «ανοίξει»...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n