Διεθνή

 

katevas 2024 1139X350

 

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Europa League την Πέμπτη (8/12), και η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γράντε, θα διευθύνει το ματς ενώ βοηθοί του θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ντιεγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια. Επιπρόσθετοι είναι οι Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ και Ινιάκι Βικάντι Γκαρίδο. Τέταρτος ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ.

Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, ο Άντρε Μάρινερ θα έχει την εποπτεία του αγώνα. Βοηθοί του Άγγλου ρέφερι θα είναι οι Σίμον Μπεκ, Χάρι Λέναρντ, οι οποίοι θα απαρτίζονται από τους Ρόμπερτ Μάντλεϊ, Κέβιν Φρεντ ενώ τέταρτος θα είναι ο Εντουαρτ Σμαρτ.

Ο Παναθηναϊκός από την μεριά του θα βρεθεί στην Λεωφόρο να κοντράρεται με την Θέλτα. Ο άρχων του παιχνιδιού θα είναι από την Λετονία και το όνομα αυτού Άντρις Τρεϊμάνις να είναι ο διαιτητής. Επόπτες πλάγιων γραμμών θα είναι οι Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοβς, με τέταρτο τον Ράιμοντς Τάτρικς.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...