Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...

 
 
1
4
3
 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της πιο δυνατής διοργάνωσης, πιο δυνατή και από το ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ Χωρίς ΠΙΚΕ, ΡΑΜΟΣ...

Λείπει το «δίδυμο» των επιτυχιών. Δύο από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο δεν θα βοηθήσουν την ΙΣΠΑΝΙΑ στην προσπάθεια διάκρισης και το θέμα δεν θα είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό. Από την φύση τους «ηγέτες» οι δύο παίκτες. Στον όμιλο δεν θα έχουν πρόβλημα οι «Φούριας Ρόχας» αλλά, στην συνέχεια πρέπει να υποστηρίξουν και τον τίτλο του φαβορί. Είναι μέσα στην τετράδα των προγνωστικών αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος.

ΑΣΤΕΡΙ: ΤΙΑΓΚΟ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ Έφυγε από την ΜΠΑΓΕΡΝ για να πάει στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αλλά, η χρονιά δεν ήταν όπως την περίμενε. Δεν μπόρεσε και λόγω τραυματισμών να βρει θέση βασικού αν και ήταν προσωπική επιλογή του ΚΛΟΠ. Είναι όμως ο πιο ποιοτικός παίκτης του ΛΟΥΙΣ ΕΝΡΙΚΕ και στην καλή του ημέρα μπορεί να πάρει την ομάδα στις «πλάτες του». Δεν είναι κουρασμένος με πολλά ματς και αυτό θα παίξει ρόλο στην απόδοση του.

ΠΟΛΩΝΙΑ Στον ρυθμό του σούπερ «ΛΕΒΑ»...

Μετά από μία σούπερ χρονιά που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ θέλει με την Εθνική ένα ιδανικό φινάλε στην χρονιά. Δεν είναι μόνο όμως ο επιθετικός της ΜΠΑΓΕΡΝ που κάνει τον προπονητή ΣΟΟΥΖΑ να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον στην διοργάνωση. Υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι παίκτες στο ρόστερ που «εγγυώνται» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εκεί και μετά η πορεία θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο. Από τις καλές ομάδες σε αυτή την διοργάνωση η Πολωνία.

ΑΣΤΕΡΙ: ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ Αν ο προπονητής του δεν είχε την φαεινή ιδέα να τον βάλει να παίξει και να τραυματιστεί στο 8-0 με την Ανδόρρα μπορεί η ΜΠΑΓΕΡΝ να είχε πάρει το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Πέτυχε 41 γκολ φέτος ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ, έσπασε το ρεκόρ του ΓΚΕΡΝΤ ΜΙΛΛΕΡ και ...συνεχίζει. Γιατί να μην αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο EURΟ;

ΣΟΥΗΔΙΑ Θέλει να μπει «σφήνα»...

Σε έναν όμιλο με δύο λογικά φαβορί, την ΙΣΠΑΝΙΑ και την ΠΟΛΩΝΙΑ, η ομάδα του ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ θέλει αν μπορέσει να μπει «σφήνα» στην υπόθεση πρόκριση, κάτι καθόλου εύκολο. Όμως σταδιακά παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, έχει παίκτες με εμπειρία έστω και αν θα λείψει τελικά ο ΖΛΑΤΑΝ. Έχει δικαίωμα στο «όνειρο» έστω και αν τελικά δεν βγει αληθινό.

ΑΣΤΕΡΙ: ΝΤΕΓΙΑΝ ΚΟΥΛΟΥΣΕΦΣΚΙ Από τους νέους πολύ καλούς παίκτες το Σουηδικού Ποδοσφαίρου, έστω και αν το όνομα του μόνο σε Σουηδό δεν παραπέμπει. Μπορεί η ομάδα του Γιουβέντους, να μην τα κατάφερε, αυτός όμως είχε μία πολύ καλή χρονιά που του επιτρέπει να ξεχωρίσει σε αυτή την Εθνική Σουηδίας και να παίξει τον ρόλο του ηγέτη...

ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ...

Πρώτα από όλα η πρόκριση ήταν επιτυχία. Ο Όμιλος δεν είναι και ο πιο εύκολος αλλά, έτσι και αλλιώς θα ήταν το αουτσάιντερ. Αυτή η μία ομάδα σε κάθε διοργάνωση που θέλει να κάνει την ...έκπληξη. Από τότε που η ΣΛΟΒΑΚΙΑ έγινε ανεξάρτητη είναι λογικό τα ταλέντα να μην βγαίνουν τόσο εύκολα. Θα προσπαθήσει είναι σίγουρο αλλά, δεν έχει πολλές δυνατότητες.

ΑΣΤΕΡΙ: ΜΑΡΕΚ ΧΑΜΣΙΚ Ξεχώριζε για την εκκεντρική του εμφάνιση, σαν «καρτούν» αλλά ήταν και πολύ καλός παίκτης ο ΜΑΡΕΚ ΧΑΜΣΙΚ. Από αυτούς που ξεχώριζαν στη ΝΑΠΟΛΙ αλλά, έκανε τον κύκλο του και πήρε μεταγραφή στην ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αναδειχθεί κάποιος που θα του πάρει τα πρωτεία. Πάλι αυτός θα είναι ο ηγέτης.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

magoula

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n