Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το "τοπίο"...

 
 
1
4
3
 

Μάλιστα. Έχουμε δει όλες τις ομάδες πλέον του EURO και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

Ξεκινώντας λοιπόν από την πρώην κάτοχο του τίτλου, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ η οποία μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει στο 82' για να σκοράρει κόντρα στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ αλλά, σε δέκα λεπτά πέτυχε τρία γκολ. Σπουδαίος ηγέτης ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να πάρει την ομάδα από το ...χέρι και να την φτάσει μακριά.

Μπορεί το Ποδόσφαιρο που παίζει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία να μην είναι τόσο θελκτικό αλλά, αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει τον ΝΤΕΣΑΜΠ αν τα καταφέρει και σε αυτή την διοργάνωση. Έστω και αν με τους παίκτες που διαθέτει μπορεί να προσφέρει πλούσιο θέαμα...

Το ΒΕΛΓΙΟ κέρδισε εύκολα την ΡΩΣΙΑ και σήμερα αντιμετωπίζει την ΔΑΝΙΑ που θέλει μόνο νίκη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» του ΜΑΡΤΙΝΕΖ είναι πρώτοι στην παγκόσμια κατάταξη αλλά κάποτε πρέπει να πάρουν και έναν τίτλο. Αν δεν είναι τώρα, μπορεί να μην είναι ...ποτέ.

Η ΙΤΑΛΙΑ ήταν εντυπωσιακή με ΤΟΥΡΚΙΑ και ΕΛΒΕΤΙΑ αλλά, θα πρέπει να ξεπεράσει πολύ πιο δύσκολους αντίπαλους αν θέλει να κάνει κάτι.

Η ΑΓΓΛΙΑ έχει πολλούς φίλους και οπαδούς παίζει στην έδρα της, όμως πότε θα αποβάλει το αιώνιο «κόμπλεξ της;» Από το 1966 έχει να πάρει τίτλο.

Είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία δεν συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί. Δεν ήταν μόνο το 1-0 από την ΓΑΛΛΙΑ αλλά η εμφάνιση.

Τέλος υπάρχει περίπτωση εντυπωσιακής αλλαγής στην απογοήτευση που λέγεται ΙΣΠΑΝΙΑ. Ίσως θα πρέπει να έχει την ευκαιρία της στο δεύτερο ματς...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios