Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

Όλοι περιμένουν το ...ΒΕΛΓΙΟ!

 
 
1
4
3
 

Είναι η ομάδα που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο ΝΟ1 της Παγκόσμιας Κατάταξης αλλά δεν έχει κατακτήσει κανέναν απολύτως τίτλο.

Πολλοί πιστεύουν πως φέτος ήρθε η σειρά του. Όμως τα πολύ δύσκολα αρχίζουν από τους νοκ-άουτ αγώνες κιόλας.

5. ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Από πολύ νωρίς ένα από φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου θα πάει ...σπίτι του. Το ΒΕΛΓΙΟ πέρασε με το απόλυτο από τον όμιλο του, η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ τα κατάφερε στον όμιλο του «θανάτου» αλλά, δεν πρόλαβε να ...χαρεί. Από αυτό τον ...δρόμο έχει πολλά «εμπόδια» αφού όποια ομάδα περάσει θα παίξει με την Ιταλία. «Λεπτές» ισορροπίες λοιπόν ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν την διάκριση και ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ακόμη ένα γκολ για να φτάσει ένα ακόμη ρεκόρ, αφού με 108 έχει φτάσει τον ΑΛΙ ΝΤΑΕΪ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαίνεται πιο έτοιμο το ΒΕΛΓΙΟ να φτάσει στην πρόκριση με έναν ΛΟΥΚΑΚΟΥ σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ όπως φάνηκε και με την ΓΕΡΜΑΝΙΑ, όταν δέχεται πίεση παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο σε δύο σερί Ευρωπαϊκά, η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ να δείξει χαρακτήρα.

6. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μέτρησε το «μέταλλο» μιας ομάδας που μπορεί να βρίσκεται στο τέλος εποχής της αλλά θέλει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, ιδιαίτερα ο εμβληματικός αρχηγός ΛΟΥΚΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ ο οποίος στη νίκη – πρόκριση κόντρα στην ΣΚΩΤΙΑ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της διοργάνωσης. Μας είχε «μπερδέψει» στα δύο πρώτα ματς η ΙΣΠΑΝΙΑ αλλά στο τρίτο κόντρα στην ΣΛΟΒΑΚΙΑ ήταν «καταιγιστική». Ο κόουτς ΛΟΥΙΣ ΕΝΡΙΚΕ τόνισε ότι αυτό οφείλεται στην παρουσία του ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ στην 11άδα αλλά, δεν μας έπεισε και πολύ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η αντίδραση που έβγαλε η ΚΡΟΑΤΙΑ στο τελευταίο ματς της δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Το θέμα είναι τι δυνάμεις μπορεί να έχει απέναντι σε μία νεανική ΙΣΠΑΝΙΑ η οποία όμως μπορεί να προκρίθηκε αλλά, σε καμία περίπτωση δεν έπεισε. Ένα «ελαφρό» προβάδισμα στον ΜΟΝΤΡΙΤΣ και την παρέα του...

7. ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το ζευγάρι με το πιο «ξεκάθαρο» φαβορί. Μπορεί να μην ενθουσιάζει η ΓΑΛΛΙΑ αλλά, τα αποτελέσματα ξέρει να τα παίρνει. Και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ο ΝΤΕΣΑΜΠ ακόμη και αν φτάσει τελικό γιατί θα πάει από τον εύκολο δρόμο. Κατώτερη προηγουμένων εμφανίσεων η ΕΛΒΕΤΙΑ, το «ταβάνι της» ήταν που προκρίθηκε. Αλλά ως εδώ...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Να περάσει ο επόμενος. Δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ενώ οι ΕΛΒΕΤΟΙ θα θέλουν ένα ευχάριστο «αντίο». Θα προσπαθήσουν βέβαια γιατί κανένα ματς δεν έχει χαθεί πριν αρχίσει αλλά, οι δυνατότητες τους είναι περιορισμένες.

8. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ σε κάθε ματς παρουσιαζόταν και καλύτερη αφού έλυσε πολύ γρήγορα το αμυντικό πρόβλημα που παρουσίασε με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ αφού σε τέσσερα λεπτά δέχθηκε δυο γκολ. Με πρωταγωνιστή έναν αμυντικό τον ΝΤΑΜΦΡΙΣ πήρε τα «πάνω της» και μετά ανέλαβαν οι ΝΤΕΠΑΪ, ΒΑΪΝΑΛΝΤΟΥΜ. Τι ομάδα είναι η ΤΣΕΧΙΑ; Έδειξε κάποιες δυνατότητες, έχει τον ΣΙΚ που πέτυχε το γκολ της διοργάνωσης και δεν είναι φαβορί. «Την ζαριά της» πάντως θα την ρίξει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο πειστική η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ψάχνει μία διάκριση εδώ και καιρό. Σε ένα ματς πολλά μπορούν να γίνουν αλλά, η καλύτερη ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Για κανένα από τα φαβορί δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση όμως οι «οράνιε» έχουν πιο «βαριά» φανέλα και είναι καιρός να το αποδείξουν...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios