Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

Υποψήφια για το Euro 2024 η Τουρκία!

 
 
1
2
3
 

Με ανακοίνωσή της, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει πρόταση για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση του Euro 2024.

Οι Τούρκοι θεωρούν πως θα βρίσκονται σε θέση να φιλοξενήσουν μεγάλη διοργάνωση, καθώς πέραν του γεγονότος ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί αρκετές κατασκευές γηπέδων τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν πάμπολλα ακόμη που αναμένεται να εγκαινιαστούν.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιριορέν, δήλωσε επί αυτού:

"Σήμερα συναντηθήκαμε για μια καλή δουλειά, εκ μέρους του τουρκικού ποδοσφαίρου. Είμαστε εδώ για την προσφορά για το Euro του 2024. Η ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι στις 3 Μαρτίου του 2017 και εμείς θα την καταθέσουμε στις 2 Μαρτίου.

Η Τουρκία είναι η μόνη χώρα που έχει 32 επενδύσεις για γήπεδα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση στο παρελθόν, την οποία κάποια στιγμή χάσαμε για μία ψήφο.

Αλλά αυτή τη φορά πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε οι οικοδεσπότες του Euro 2024. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υποστήριξή τον Υπουργό Αθλητισμού, τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της τουρκικής δημοκρατίας".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024