Συνεντεύξεις

 

katevas 2024 1139X350

 

Μιλήγκας: "Έχει μέλλον ο ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ"

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Είναι ένας από τους Γυμναστές που από πολύ νωρίς έδειξε θετικά δείγματα γραφής.

Πολύ καλός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων προτιμούσε να «μιλάει» η δουλειά του. Δεν είναι τυχαίο ότι τον επέλεξε η ΑΣΑ στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ. Για τον Γιώργο Μιλήγκα πάντως αυτή η καριέρα που έχει ακόμη πολύ δρόμο, μέχρι τώρα δεν ήταν «στρωμένη» με δάφνες. Όταν έρθει η ώρα για «ταμείο» τότε ναι, θα ειπωθούν αλήθειες. Η πανδημία τον βρίσκει στην γενέτειρα του, την Συκεώνα να ασχολείται με την ατομική προπόνηση παικτών, αφού δεν επιτρέπονται οι ομαδικές. Η πρώτη πρόταση ενόψει της νέας χρονιάς αν δεν του έχει γίνει κιόλας θα είναι από τον ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ. Για αυτή την ομάδα έχει άποψη αφού αποτελεί την βασική Ποδοσφαιρική επιλογή πέντε χωριών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

«Ο ΑΟ ΦΥΛΛΟΥ έχει μέλλον. Είναι μία ομάδα της οποίας ο κορμός αποτελείται από παίκτες με χρόνια μπάλα μπροστά τους, ενώ υπάρχει η φιλοσοφία στήριξης των ντόπιων.

Μπορεί κάθε χρόνο με λίγες επιλεκτικές μεταγραφές και ανταγωνιστικός να είναι και ταλέντα να αναδεικνύει.

Ήδη οι δύο νεαροί που δουλεύουμε μαζί, ο Χατζής με τον Μπακαβέλο στα 15 τους είναι από τους πιο εξελίξιμους στο Τοπικό Ποδόσφαιρο αρκεί να έχουν την θέληση και την διάθεση να συνεχίσουν, να αγαπήσουν αυτό που κάνουν.

Φίλαθλοι έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν αλλά ένας από τους βασικούς τρόπους να επιστρέψουν είναι να βλέπουν σε αυτά εκτός από καλούς παίκτες και γνώριμα πρόσωπα».

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...