Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Με επιτυχία ο Ποδηλατικός "2η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros"!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία, "2η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros", από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.

Η ανάβαση διεξήχθη την Κυριακή 24/09/2017 όπου πήραν μέρος 130 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών. Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανσερραϊκός, Π.Ο.Ηρακλείου Κρήτης, ΒΑΟ Θεσ/κης, Θράκας Ιππέας Κομοτηνής, Γ.Σ Διαγόρας Ρόδου, ΠΑΣ.Πηνειός, Π.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΠΓΣ Λάρισας, ΠΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων, Κρόνος Νίκαιας, ΠΣ Τρικάλων, Σπαρτιατικός, Π.Σ. Καστοριάς και φυσικά ο Π.Ο.Καρδίτσας.

Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη και η διαδρομή των μεγάλων κατηγοριών πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους.

Ο ποδηλατικός όμιλος Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση. Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με 22 αθλητές οι οποίοι πιστοί στο ραντεβού τους με τα μετάλλια έδειξαν ότι το παρόν και το μέλλον τους ανήκει, με τα ακόλουθα αποτελέσματα τους οποίους συγχαίρουμε θερμά. Πολλά συγχαρητήρια και στο προπονητικό team του ομίλου.

Κατηγορία Μίνι Μεγάλα - Μαγγίνας Θωμάς,  8ος, Πλέντζας Στέλιος 12ος

Κατηγορία Μίνι Μικρά - Χαίδαρης Νικόλαος 8ος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης 9ος

Κατηγορία Παμπαίδων - Θέος Δημήτριος 5ος, Αντωνίου Κων/νος 7ος, Ντέλλας Απόστολος 8ος, Βούρδας Αλέξανδρος 12ος

Κατηγορία Παίδων - Σακελλαρόπουλος Ηλίας, 1ος Χρυσό μετάλλιο

Κατηγορία Αντρών - Ευσταθίου Κων/νος 6ος, Παγουρτζής Παναγιώτης 14ος

Κατηγορία OPEN 30 - Κωνσταντόπουλος Διονύσης 7ος

OPEN 40 - Κανελλόπουλος Πολυχρόνης 2ος ασημένιο μετάλλιο, Δημότσιος Στέλιος 3ος χάλκινο μετάλλιο, Μπαλακτσής Δημήτριος 4ος, Ντάλης Δημήτριος 5ος, Κυρίκος Βασίλειος 6ος, Δασκάλου Γεώργιος 7ος

OPEN 50 - Μαυρογιάννης Απόστολος 1ος χρυσό μετάλλιο Κάλφας Κων/νος 2ος ασημένιο μετάλλιο, Ελευθερίου Χαράλαμπος 3ος χάλκινο μετάλλιο

Το σημαντικότερο μετάλλιο κατέκτησε ο Τάντος Θωμάς που συμμετείχε στον αγώνα και μάλιστα τερμάτισε όντας μεταμοσχευμένος. "Φίλε Θωμά συνέχισε να μας δίνεις παραδείγματα για τη δύναμη της θέλησης και της ψυχής, εμείς θα είμαστε δίπλα σου".

Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, οι κάτοικοι του χωριού Μεσενικόλα, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές συνέβαλε τα μέγιστα, ο Πρόεδρος της κοινότητας Μεσενικόλα κος Καλλιάς Τάσος, οι ιατροί Παπαδημητρίου Χριστόφορος και Παναγόπουλος Γεώργιος ήταν αρωγοί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια. Το ΔΣ του ομίλου τους ευχαριστεί θερμά.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη στήριξη και του φετινού αγώνα και προσωπικά στον Αντιπεριφερειάρχη κο Τσιάκο Βασίλειο και τον κο Κουτρομάνο.

O Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συνεχίζει την προσπάθεια για την προβολή της ποδηλασίας στην πόλη μας, με συμμάχους τους γονείς των αθλητών και τους κύριους σπόνσορες του ομίλου:

Εάν θέλετε να γίνεται συνταξιδιώτες στον υπέροχο ποδηλατόκοσμο μας, επισκεφτείτε τα γραφεία του ομίλου.
Αντιμάχου 3 (δίπλα στο θερινό σινεμά) 43100, Καρδίτσα.

Site: www.podilatikoskarditsas.gr

Τηλ Επικοινωνίας : 6974338617, 6936583765

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios