Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Παίζει ο Παπασταθόπουλος στον πρώτο... τελικό!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Μπορεί να πονάει, μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αυριανή (9/11, 21:45) μάχη της Εθνικής μας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο διεθνής σέντερ μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της γαλανόλευκης, κάνοντας τον Μίχαελ Σκίμπε να ανακουφιστεί, καθώς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μην τον έχει στην διάθεσή του στον πρωτο από τους δύο... τελικούς.

Ο "Πάπα" προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του (ανοιχτή μόλις για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου), σφίγγει τα δόντια και δίνει το παρών, έχοντας στο πλάι του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αφού ο Κώστας Μανωλάς είναι τιμωρημένος.

Ταξίδεψε βέβαια με την Εθνική, ώστε να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί ελέω FIFA και της παραβίασης του Fair Play στο ματς με την Κύπρο.

Αναφορικά με τα σχέδια του Σκίμπε, το 4-2-3-1 δύσκολα θα το αποχωριστεί, αφού με αυτό έχει πορευτεί σε όλα τα προκριματικά, εκτός από το εντός έδρας ματς με το Βέλγιο, όπου υπήρξε και η μοναδική μας ήττα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024