Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Έκοψε πίτα ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

To Σάββατο 27/01/2018 η Ποδηλατική Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποίησε την κοπή πίτας στο ξενοδοχείο "Metropol" στην πόλη της Λάρισας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, προπονητές, μέλη, παράγοντες και φίλοι της ποδηλασίας από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδας: τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ, τον Ποδηλατικό Γ.Σ. Λάρισας, τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Ποδηλατικό ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ, τον Ποδηλατικό Όμιλο Βόλου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΑΚΡΑΤΟ, τον Ποδηλατικό Όμιλο Λάρισας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λαμίας.

Tιμήθηκαν όλοι οι αθλητές που βρέθηκαν στις πρώτες έξι θέσεις σε Πρωταθλήματα της ΤΕΚΕ, σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Διεθνής διοργανώσεις στα αγωνίσματα δρόμου, ΜΤΒ και πίστας.

Ο Πρόεδρος και το Δ/Συμβούλιο της ΤΕΚΕ στάθηκαν ιδιαίτερα ενωτικοί στα μηνύματά τους, παρουσίασαν τους στόχους της Τοπικής Επιτροπής και ευχήθηκαν επιτυχίες και νίκες για τον κάθε αθλητή και αθλήτρια της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ έγινε ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΚΕ ευχαριστεί θερμά τον τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Kο Αγοραστό, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κο Παιδή Αθανάσιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Αθλητικού Τομέα του Δήμου Λαρισαίων Κων/νο Κο Κωσταρόπουλο Γιώργο, που βρίσκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες και τις διοργανώσεις των τοπικών Σωματείων και της ΤΕΚΕ. Ευχαριστεί ακόμα τους εκπρόσωπους από τα Σωματεία της Θεσσαλίας και όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας εκπροσώπησαν στην όμορφη εκδήλωση, ο Πρόεδρος του ομίλου Αρβανίτης Θωμάς, μέλος του ΔΣ της Τ.Ε.Κ.Ε., ο Αντιπρόεδρος Παπαδημητρίου Χριστόφορος, μέλη και αθλητές του ομίλου. Οι αθλητές που βραβεύτηκαν για τις νίκες τους της αγωνιστικής χρονιάς 2017 ήταν οι : Ευσταθίου Κων/νος, Σακελλαρόπουλος Ηλίας, Τρέμμας Αναστάσιος, Αντωνίου Κων/νος και Θέος Δημήτριος.

Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις SI DOUX Ζαχ/στείο, Γρηγόρης Γιαννέλος, Χρυσοπέλεια, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόριο, Νεοχώρι Καρδίτσας, χορηγοί της Τ.Ε.Κ.Ε.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ     ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios